MID SEASON SALE - Economisiți până la 60 % la articolele selectate CUMPARA ACUM
#TogetherWeFly #FasterTogether - planuri profesionale de antrenament pentru un nou record personal la 5 si 10 km

#TogetherWeFly #FasterTogether - planuri profesionale de antrenament pentru un nou record personal la 5 si 10 km

1. 6. 2020 3 min. de lectura

Antreneaza-te pe baza unui plan si atinge un nou record personal la cursa virtuala #TogetherWeFly din 5.07.2020.

Pentru noi, vara lui 2020 e despre a gasi o cale prin care sa fim mai rapizi impreuna, sa zburam impreuna. Iar ideea noastra este #TogetherWeFly #FasterTogether. Pentru aceasta aventura am ales distante de 5 si 10 km. Astfel fiecare alergator va putea folosi planul nostru de antrenament si sa alerge la final o competitie virtuala cu un nou record personal. Impreuna cu Nike Running si Tom Gröschl, campion german maratonist si antrenor licentiat, am creat un antrenament profesional pentru tine. 

_

 

_

 

_

 


 

Pentru cine sunt planurile de antrenament?

Planurile de antrenament sunt pentru alergatorii incepatori, dar si pentru cei profesionisti: nu conteaza daca esti pro si vrei un timp mai bun de 35 de minute la 10 km sau daca esti incepator si folosesti pentru prima data un plan de antrenament prin care sa fii mai rapid sau sa ajungi la mai putin de 60 de minute la 10 km. Pentru fiecare, provocarea este un nou record personal la 5 sau 10 km. Pentru ambele distante am pregatit planuri de antrenament diferite, in functie de timpul fiecaruia. Pentru distanta de 5 km planurile includ un timp de finish intre ≤20 min. si pana la ≤35 min. Iar pentru distanta de 10 km - intre ≤35 min. si pana la ≤65 min. 

Ce includ planurile de antrenament?

Planurile sunt create pentru 4 saptamani. Si includ sesiuni specifice de alergare si antrenament alternativ, sfaturi pentru antrenamentele cu aplicatia NTC, alergari cu ghid audio prin aplicatia NRC, informatii si detalii despre sesiunile de antrenament, explicatii generale ale termenilor specifici si un consultant in materie de pantofi de alergare.

Cand incepe planul de antrenament? 

Planurile de antrenament sunt create incat sa le poti incepe luni, 08.06.2020 si sa ajungi la un record personal duminica, 05.07.2020 in cursa virtuala #TogetherWeFly. Poti incepe si mai tarziu si scurta planul. Sau poti folosi planul de 4 saptamani oricand doresti, pentru orice cursa la care vrei sa participi.

_

 

_

 

_

 

 

Cursa virtuala #TogetherWeFly - scopul final al acestui plan de antrenament:

Ambasadorul Top4running Marina Andresen, fondatoarea Marathon Travels a organizat deja doua Maratoane Virtuale de succes in ultimele luni. Acum Marathon Travels organizeaza urmatoarea cursa virtuala #TogetherWeFly pe 05.07.2020, unde vei putea alerga pe distanta de 5 km sau 10 km. 

Cursa virtuala MarathonTravels

Descarca planurile de antrenament:

Plan de antrenament 5 km

Plan de antrenament 10 km

Se merita sa fii membru Top4Running Club

Vei fi mereu mai rapid cu noi. Alatura-te programului nostru de loialitate si bucura-te de multe beneficii.

Intra in club

M MONT BLANC CARBON
altra
Nou
ENDORPHIN PRO 4
saucony
Nou
AIR MAX 270
nike
Nou
ZOOM JA FLY 3
nike
WMNS AIR FORCE 1 '07
nike
Cloudboom Echo 3
onrunning
Nou
Vaporfly 3 Premium
nike
Vaporfly 3
nike
Nou
SWOOSH WRISTBANDS
nike
SUPERBLAST
asics
Nou
FuelCell Rebel v4
newbalance2
SWOOSH WRISTBANDS
nike
Anterior
Urmatorul