SUMMER SALE - Economisiți până la 60 % CUMPARA ACUM
pic

Despre noi

Top4Running inseamna acasa pentru toti alergatorii. Indiferent de teren, oras, pista sau trail, suntem aici sa te echipam cu cei mai buni pantofi de alergare, potriviti pentru tine. Tot la noi vei gasi si o vasta colectie de imbracaminte functionala, pentru a te bucura si mai mult de alergare. De-asemenea, iti oferim si alte echipamente, precum rucsacuri si ceasuri sport cunoscute. Si pentru ca stim cat de mult conteaza calitatea, iti oferim doar cele mai bune ehipamente, din materiale premium si calitate de top, ale brandurilor mondiale. Asta iti garantam!

Avem un milion de motive pentru care alergam si un milion de moduri in care sa ne bucuram de asta. Fie ca vrei sa depasesti un record mondial, fie ca alergi doar de placere, pe pista sau in paduri, singur sau impreuna cu prietenii, ocazional sau des, toti avem ceva in comun – placerea de a alerga. Ca o echipa experimentata de alergatori, stim despre ce e aceasta bucurie, asa ca dorim sa o crestem si sa o impartim cu toata lumea; astfel incat si mai multi oameni sa alerge, pentru a ne imbunatati constant, pentru a ne bucura in continuare de asta.

Istoria TOP4SPORT

2010

Top4Sport s-a infiintat. Iar colaborarea noastra cu Nike a inceput.

2011

S-a stabilit colaborarea cu FC Slovan Liberec, jucand in prima Liga de fotbal din Cehia.

2012

Magazinul online specializat Top4Football s-a lansat.

2013

Magazinele online Top4Running si Top4Fitness s-au lansat.

2014

Magazinul Top4Football s-a deschis in Praga, fiind cel mai modern magazin specializat in fotbal din Europa Centrala. Colaboare cu mai mult de o suta de cluburi din prima liga pana la campionatele regionale.

2015

Extindere in Slovacia. Magazin Top4Football deschis in Bratislava. Magazin premium Top4Running deschis in Praga. A inceput colaborarea cu Federatia Ceha de Atletism.

2016

Am devenit partenerii echipei nationale de fotbal a Slovaciei.

2017

Expansiune in Ungaria si Romania. Colaborare cu sapte echipe de fotbal din prima liga din Republica Ceha si Slovacia.

2018

Expansiune in Germania, Austria si Spania. Magazinul online Top4Street s-a lansat.

2019

Top4Sport a devenit un membru mandru al echipei 11TeamSports, cel mai mare furnizor specializat in fotbal din Europa.

Magazine