Tempo Run Club in alergarea lor saptamanala Tempo Run in noii Nike Air Zoom Tempo NEXT%.

Tempo Run Club in alergarea lor saptamanala Tempo Run in noii Nike Air Zoom Tempo NEXT%.

19. 10. 2020 2 min. de lectura

Arta Tempo Run.

Clubul francez Tempo Run aduna un grup de prieteni uniti de o pasiune comuna: alergatul. Incearca sa aiba cat mai multe antrenamente posibile ca un grup. De fapt, o fraza care i-ar putea defini cel mai bine ar fi: alergatul este un sport de echipa. Tempo-ul se realizeaza in echipa.

temposa

Indiferent de conditiile meteorologice sau de programul lor de curse, aceasta sesiune de alergare tempo este cea pe care o asteapta cu nerabdare in fiecare saptamana. Este un fel de ritual. Incep intotdeauna ca un grup, intr-un ritm usor. E o oportunitatea de a discuta, de a ramane impreuna si de a se bucura de o plimbare pe strazile inguste ale Parisului. Apoi, odata ce ajung pe malul Senei, incepe petrecerea, ritmul creste, plutonul se extinde, pana cand ajung la „ritmul de cursa”.

 

Nike Air Zoom Tempo Next% este cel mai bun pantof pentru alergare de acest gen. Este un pantof usor, care are o constructie durabila si o aderenta versatila, capabil sa se adapteze la orice suprafata. Acest pantof ofera alergatorilor senzatii similare cu cele de cursa, oferite de modelul Nike Air Zoom Alphafly NEXT%, dar la antrenamentele de zi cu zi.

 

 

Acest sentiment este exact ceea ce cauta intreaga echipa in timpul unei alergari tempo: un antrenament similar cu cateva situatii particulare pe care le vei intalni in ziua cursei.

Clubul de alergare tempo isi termina de obicei antrenamentul cu picioare obosite, dar mandru ca a impartasit un moment excelent de alergare, impreuna cu acel sentiment unic al cursei. V-am spus la inceput: Alergatul este un sport de echipa. Tempo-ul se realizeaza in echipa.

Ia-ti Tempo