Sesiune foto Nike Trail in Barcelona

Sesiune foto Nike Trail in Barcelona

23. 8. 2020 4 min. de lectura

De multe ori ma simt coplesit de gandul ca tot ce am realizat e trecator si e doar o echestiune de timp pana se transforma intr-un esec.

Am citit recent ca acest sentiment este denumit "Sindromul impostorului", caracterizat de credinta ca altii ne supraevalueaza. Mai mult decat atat, apare frica de a fi descoperit fara aceste abilitati in realitate, iar in final nu ne atribuim succesul efortului pe care l-am depus, ci punem totul pe seama norocului.

foto Nike Trail Barcelona

Iar acest sentiment m-a incercat din nou recent, atunci cand mi s-a spus ca as putea fi ales pentru o sesiune foto pentru noua colectie Nike Trail si va trebui sa merg in Barcelona, intr-un loc special ca Tibidabo. Ei bine, acele zile in care am asteptat confirmarea (rezultatului COVID-19) am avut dubii in ceea ce ma priveste: daca merit sau nu, ca toata experienta traita pana acum prin Top4running a fost doar noroc pur. 
Insa in acelasi timp, acestea sunt visele pe care le-am avut mereu si pe care mi le implinesc acum. Asta ma face sa simt ca traiesc, sa fiu motivat si dornic sa fac totul din ce in ce mai bine, sa invat de la cei mai buni si sa ma inconjor cu o echipa mereu in dezvoltare.

foto Nike Trail Barcelona


Excursia super rapida in Barcelona a inceput cu un drum lung de 7 ore cu masina din Murcia, timp in care am purtat masca. Iar cand am ajuns, echipa Top4Running m-a asteptat cu un espresso grozav. Am avut putin timp sa stam sa povestim si s-o cunosc pe noua ambasadoare Top4Running #niketrail, Cristina. Am fost dupa ea, cu ajutorul lui Javi, care ne-a dus dintr-un capat intr-altul al orasului fara nici o problema. Odata ce am ajuns in Sants am facut cunostinta si am inceput imediat sa vorbim despre vise, proiecte, despre vietile noastre, cainii nostri, rulote si mai mult decat orice, despre alergare, pasiunea noastra cea mare. N-am putut sta prea mult timp pentru ca dimineata devreme trebuia sa ne trezim si sa capturam toata frumusetea naturii si a rasaritului, pe care fabulosul fotograf Jonathan (Ehovu) o planuise in detaliu si a carei magie a prins-o in fiecare poza.

foto Nike Trail Barcelona

Cinci dimineata, suna alarma, deschid usor ochii si afara e inca intuneric, insa ma ridic repede din pat pregatit sa pornesc in cautarea destinului. Am ajuns la poalele muntelui Tibidabo, privelistea e de nedescris, Barcelona de acolo si la acea ora e impresionanta, mai ales pentru un iubitor al acestui oras, ca mine. Ma bucur sa vad cati oameni practica diferite sporturi in acea zona. De fiecare data cand vad lumea in miscare, ma bucur la gandul ca societatea se educa prin sport si viitorul suna mai bine intr-o astfel de societate. Odata ajunsi la prima locatie, ne-am pregatit dupa instructiunile lui Jonathan si am urcat si coborat dealul intr-un mod cat mai natural, ne-a facut sa transpiram la greu! "Inca cinci" a fost fraza lui preferata, insa nici eu, nici Cristina nu ne-am plans, ci chiar ne-a facut placere sa trecem prin toate astea. In plus, in lumina aceea a rasaritului, ti-era imposibil sa te opresti din alergat, de drag. La urmatoarea locatie soarele era deja sus pe cer, stralucea puternic si asta ne-a facut sa transpiram chiar si mai mult.

foto Nike Trail Barcelona

Inca o poza cu echipa si ne-am dus pe plaja sa luam pranzul impreuna - ce bine se simte celebrarea dupa o munca bine facuta! La masa am vorbit despre senzatia lasata de noii pantofi Nike PEGASUS TRAIL 2 si toti am convenit ca sunt TOP! Caracteristica principala a fost versatilitatea, "sunt buni pentru tot si toate" e fraza pe care oricine o poate spune despre ei, te duc usor din oras in munti, te fac sa te bucuri de alergare, te lasa la plaja si totul pare un vis.

foto Nike Trail Barcelona

Uneori, sa ne indoim de noi joaca un rol important in dezvoltarea noastra personala, poate fi un stimul care ne impinge sa ne depasim limitele si sa ne imbunatatim, sa atingem performanta prin munca bine facuta.

Chemi (Ambasador Top4Running)

Fotograf: Jonathan Rodrigo