5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru
.
.
.

RECORD PACE
Pantofi pentru competiții cu care bați recorduri

Nike ZoomX Vaporfly Next%

Superior modelului premiat Nike ZoomX Vaporfly 4%, Nike ZoomX Vaporfly NEXT% conține mai multă spumă ZoomX pentru o reacție de răspuns mai puternică și o suprafață superioară VaporWeave nou-nouță, care este incredibil de rezistentă și uimitor de ușoară. Pe scurt, aceștia sunt cei mai rapizi pantofi pe care i-am creat vreodată. Dacă mai citești, există șanse să fi trecut deja pe lângă tine.

Cumpara acum

Elasticitate superioară. Cei mai rapizi pantofi pentru competiții.

.
Spuma ZoomX este extrem de elastică
.
Suprafața superioară VaporWeave este ușoară și totodată incredibil de rezistentă
.
Plăcuță din carbon pe toată lungimea pentru senzația de propulsie
.
ZOOMX
PEGASUS TURBO 2
.

TRAINING PACE
Viteză de încredere pentru alergarea de zi cu zi

Gheata noastră care a beneficiat de cele mai multe testări pe teren și aprobări pentru alergători, Nike Air Zoom Pegasus 36, face încă un pas înainte și a ajustat căptușeala pentru modelele de bărbați și de femei, pentru o mai bună potrivire cu fiecare pas. Cu materialul Flymesh care permite circulația aerului, un design aerodinamic și o unitate Zoom Air pe toată lungimea, acești pantofi garantează viteza de zi cu zi.

Cumpara acum

Căptușeală pentru viteză mare, adaptare optimă.

. . . .

TEMPO PACE
Pantofi pentru o alergare zilnică plină de energie

Au tot ce îți place la Nike Air Zoom Pegasus, cu puterea spumei ZoomX — aceeași spumă folosită la fabricarea celor mai rapizi pantofi pe care îi producem. Aceștia îți oferă un impuls de energie, oricât de repede te-ai pune în mișcare.

Cumpara acum

Căptușeală gata de întrecere, zi de zi.

. . . .

RACE PACE
O sursă de victorii personale

Ideali pentru competiții, pantofii Nike Zoom Fly au o plăcuță din fibră de carbon care dă senzația de propulsie sub talpă. Stratul median al tălpii conține spumă Nike React, pentru durabilitate și flexibilitate mare. Apoi urmează suprafața superioară transparentă și ușoară care îți dă rapiditate până la linia de finish.

Cumpara acum

Căptușeală cu plăcuță flexibilă din fibră de carbon.

. . . .