MID SEASON SALE - Economisiți până la 60 % la articolele selectate CUMPARA ACUM

Pantofii de alergare Nike React Flyknit intr-o noua combinatie de culori

Primii pantofi de alergare care detin ultimele tehnologii Nike React vin intr-o combinatie de culori "Pixel" si "8-bit", inspirati de tehnologia anilor 1990. Usori, aerisiti si cu o amortizare speciala care absoarbe impactul si inapoiaza energia folosita, facandu-i ideali pentru cursele mai lungi si mai grele.

Nike Epic React

In comparatie cu materialele folosite ulterior pentru baza EVA, spuma Nike React este mult mai moale si sporeste amortizarea socurilor in timpul curselor. Pentru a o folosi la potentialul maxim, talpa interioara este mai groasa si mai lata, pentru a asigura suficient suport. De-asemenea, este chiar mai lunga acum, ajungand pana la circumferintele piciorului, in jurul calcaiului, pentru a oferi alergatorilor un plus de stabilitate.

Designul varfului sau este foarte simplu. La fel ca modelul Nike Flyknit Racer, este realizat dintr-o singura piesa de material Flyknit care se adapteaza perfect piciorului, in timp ce ofera suport, flexibilitate in miscare si, nu in ultimul rand, se asigura ca piciorul tau respira corect.

Nike React este confectionat dintr-o singura bucata de spuma, fara nici un adeziv. Multumita unei metode moderne de procesare, talpa interioara este realizata pentru a oferi o amortizare mai mare in anumite parti pentru o absorbtie sporita a socului. In acelasi timp, pantoful este mai usor acolo unde este necesar acest lucru. Poti observa parti mai adanci, care detin un strat mai gros de spuma, cat si parti mai subtiri si mai tari. 

Multumita acestui lucru, varful pantofului este realizat pe o singura bucata de spuma, talpa exterioara este practic la fel ca cea interioara, cu un segment adaugat de cauciuc dur in zona calcaiului si in partea din fata, pentru o tractiune mai buna si rezistenta.

Ce face spuma Nike React atat de speciala?

Patru parametri cheie – este moale, sensibila usoara si aerisita.

Amortizarea ei inapoiaza energia folosita.

La fel de moale ca Nike Lunar, insa cu 13% mai sensibila.

O inovatie revolutionara, rezultata din peste 400 de combinatii de test.

Testata de cei mai buni alergatori, care au alergat 17 mii de mile cu acesti pantofi.