END OF SEASON SALE! Alege din peste 5500 de produse Cumpara acum
Noii pantofi Asics Novablast™ iti dau viteza

Noii pantofi Asics Novablast™ iti dau viteza

9. 3. 2020 2 min. de lectura

Cu designul lor usor, noii NOVABLAST™ iti ofera o senzatie dinamica in talpa atunci casti esti in cautarea distractiei in alergare.

Cu un design unic in linia de pantofi de alergare performanta ASICS, noii  ASICS NOVABLAST™ ofera o plimbare energica pentru persoanele care doresc sa injecteze o doza sanatoasa de distractie in viata lor de alergare. Designul indraznet si atractiv al modelului NOVABLAST ™ reflecta tipul de alergator care se va potrivi cel mai bine pantofului. Partea unei generatii mai noi si mai tinere de alergatori, nu cauta doar performante grozave dintr-un pantof, ci si un sentiment de distractie care ii face sa se simta excelent si sa le sporeasca dragostea de alergare. Pentru a produce aceasta senzatie, designul talpii interioare a modelului NOVABLAST ™ este inspirata dintr-o trambulina, permitand alergatorilor sa sara de la pas la pas. Plimbarea energica ii va ajuta pe alergatori sa-si gaseasca ritmul si sa se miste cel mai repede.

Asics Novablast


Noua talpa interioara FLYTEFOAM ™ Blast ofera incaltamintei o senzatie moale, dar sensibila. In ciuda greutatii sale de aproximativ 275g (M) si 225g (W), designul intermediar NOVABLAST ofera alergatorilor un arc energetic cu fiecare pas. Materialul superior este o plasa care ofera un flux de aer excelent pentru o rulare mai rece. Este proiectat pentru a fi nu numai moale si confortabil, dar si rezistent pentru a fi mentinut si sustinut - fara a fi nevoie de suprapuneri cusute sau sudate. Talpa noilor NOVABLAST™ utilizeaza renumitul cauciuc AHARPLUS ™ ASICS, care are tripla rezistenta la abraziune a talpii noastre traditionale si promite alergatorilor o durabilitate imbunatatita si o tractiune mai buna.

Asics Novablast

Junichiro Tateishi, director general al Departamentul de cercetare a functiilor incaltamintei, ASICS Institute of Sport Science, a declarat: „Noua talpa interioara FLYTEFOAM ™ Blast a fost proiectata pentru mai mult decat sa sprijine un alergator in timpul alergarii lor; a fost proiectat pentru joaca si distractie. ”

Se merita sa fii membru Top4Running Club

Vei fi mereu mai rapid cu noi. Alatura-te programului nostru de loialitate si bucura-te de multe beneficii.

Intra in club

METASPEED SKY+
asics
Sustenabilitate
GEL-NIMBUS 25
asics
Sustenabilitate
GEL-KINSEI BLAST W
asics
Sustenabilitate
GEL-KAYANO 29
asics
Sustenabilitate
NOVABLAST 2
asics
METASPEED SKY+
asics
Sustenabilitate
GEL-KAYANO 29
asics
Sustenabilitate
MAGIC SPEED 2
asics
Sustenabilitate
NOOSA TRI 14
asics
METASPEED SKY W
asics
METASPEED SKY
asics
METASPEED SKY+
asics
Sustenabilitate
Anterior
Urmatorul