5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru
Nike React Infinity - fara accidentari

Nike React Infinity - fara accidentari

3. 1. 2020 3 min. de lectura

Imagineaza-ti o lume in care fiecare alergator e mai rapid. Interesanta. Dar si destul de provocatoare, daca ne gandim la accidentari. Dar poti cumva sa eviti accidentarile?

Intrebarea aceasta i-a facut pe cei de la Nike sa isi concentreze eforturile si atentia pe o metoda prin care pot reduce numarul accidentarilor, iar noul lor pantof de alergare, Nike React Infinity Run, estte un pas inainte in acest obiectiv.

Cand Nike a adus Zoom Vaporfly 4% in 2017, toti alergatorii s-au bucurat, iar pantofii au fost creati pentru a dobori recordurile personale. In acelasi an a aparut si Nike React, o spuma speciala ce ofera o amortizare nemaiintalnita si intoarce energia folosita. In alergare, tehnologia aceasta raspunde unei dorinte aproape imposibil de realizat: o senzatie usoara, moale, elastica si rezistenta.

Nike React Infinity Run contine cele mai bune calitati ale acestor doua tehnologii - o combinatie grozava de eficienta biomecanica si amortizare - pentru un pantof inovativ ce ofera o solutie mai democratica stabilitatii si o avansare de la designul clasic de control al miscarii.

Nike React Infinity Run

Infinity Run ofera o platforma usoara si sensibila, cu o talpa interioara mai larga. Similari cu geometria regasita in 4%, pantofii Infinity au un calcai tip culbutor care striga o tranzitie mai fluida de la calcai la varful degetelor.

Aceasta combinatie inspirata are un impact instantaneu asupra alergatorilor. Incalta pantofii si vei simti stabilitatea, energia si viteza din spuma React, gata sa te duca departe. Geometria speciala a modelului Infinity incurajeaza o aplecare usoara inspre inainte, ducand piciorul alergatorului mai departe, incepand de la calcai inspre talpa sau varfuri; creand astfel o senzatie naturala de miscare inainte. Baza mai larga si spuma speciala ce o insoteste asigura suportul necesar - pantoful ghideaza usor piciorul intr-o miscare usoara, dreapta, reducand acele jocuri laterale. 

Nike React Infinity Run

Aceste caracteristici fac din Nike React Infinity Run alegerea ideala nu pentru cursele care nu se regasesc in intervalele lungi de alergare, cu tempouri greu de atins, ci pentru cursele de mijloc, din timpul zilei, cu eforturi moderate.

De fapt, un studiu organizat de British Columbia Sports Medicine Research Foundation (BCSMRF) pe 226 de alergatori ce au incercat Nike React Infinity Run si Nike Structure 22, un pantof clasic cu control al miscarii, a aratat ca cei care au folosit pantofii Nike React Infinity au avut cu 52% mai putine accidentari decat cei care au folosit pantofii cu control al miscarii, simtind mai putina durere in genunchi si picior.

Se merita sa fii membru Top4Running Club

Vei fi mereu mai rapid cu noi. Alatura-te programului nostru de loialitate si bucura-te de multe beneficii.

Intra in club

M MONT BLANC CARBON
altra
Nou
ENDORPHIN PRO 4
saucony
Nou
AIR MAX 270
nike
Nou
ZOOM JA FLY 3
nike
WMNS AIR FORCE 1 '07
nike
Cloudboom Echo 3
onrunning
Nou
Vaporfly 3 Premium
nike
Vaporfly 3
nike
Nou
Endorphin Pro 2 W
saucony
SWOOSH WRISTBANDS
nike
SUPERBLAST
asics
Nou
FuelCell Rebel v4
newbalance2
Anterior
Urmatorul