Pantofi impermeabili - Alege-ți modelul și antrenează-te oricând! Cumpara acum
Mizuno Wave Rebellion Pro: Noul rege al super pantofilor

Mizuno Wave Rebellion Pro: Noul rege al super pantofilor

17. 1. 2023 2 min. de lectura

Există un nou pantof de alergare în familia Mizuno. Obține toate informațiile importante aici înainte de lansarea sa pe 19 februarie.

Cele trei elemente cheie: ușor, cu aderență și receptiv!

Noul super pantof Mizuno este conceput pentru alergătorii din partea din față și mijlocul piciorului printr-un maraton. Înălțimea stivei este de 33 mm / 39 mm și greutatea sa este de 220 g. Pantoful perfect pentru următorul tău maraton va fi lansat pe 19 februarie.

Citește despre cele mai importante fapte aici:

Partea superioară a pantofului este cât se poate de ușoară, cu o plasă ușoară proiectată special pentru Rebellion Pro. Două bucle de dantelă mențin limba pe loc chiar și în timpul alergărilor mai lungi. Datorită contorului de călcâi îndepărtat, pantoful are o potrivire asemănătoare unui șosetă în jurul călcâiului și gleznei. Te susține în cel mai bun mod posibil chiar și atunci când îți obosesc picioarele.

1

Talpa este inventată pentru a te propulsa înainte cu confort și pentru a-ți oferi o revenire puternică a energiei. Prin urmare, diferite tehnologii Mizuno sunt utilizate pentru a oferi cel mai bun suport la fiecare pas. În primul rând, există placa de nailon ranforsată cu carbon proiectată cu Mizuno Wave. Este fabricat din 30% fibră de carbon și 70% nailon. Scopul a fost de a produce o placă cât mai ușoară și în același timp cât mai stabilă și de susținere. În plus, pentru talpa intermediară de sus și de jos, Mizuno a folosit tehnologia Mizuno Enerzy lite +. Oferă moliciune în timp ce trece prin amortizare și prin mai multe găuri mici pe spatele său. Este mult mai ușor și mai moale decât Mizuno Enerzy lite.

Talpa exterioară G3 oferă o aderență excelentă pe diferite suprafețe.

Fii la curent cu toate cele mai noi pantofi de alergare pe top4running.ro.

Ia-ți pantofii de alergat de aici!

2


NOUTĂȚI PRODUSE