5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru
Go Faster. Together. Curse

Go Faster. Together. Curse

13. 9. 2021 3 min. de lectura

Anul acesta Top4Running va alerga mai multi kilometri ca niciodata, pentru ca vei vedea Black Team in diferite curse internationale si te vei putea alatura pentru a alerga cu noi. Continua sa citesti pentru a descoperi cum.

Jumatate de maraton in Barcelona – 17.10.2021

Jumatate de in Barcelona? Suntem acolo - dar tu?

Inscrie-te si experimenteaza din nou o cursa reala cu noi. Dreams Mitja Marató Barcelona iti ofera o ocazie uimitoare de a-ti pune o noua provocare dupa acest an nebun, de a-ti depasi urmatorul record personal sau pur si simplu de a experimenta prima ta provocare intr-o cursa. Vom fi acolo cu un grup de alergatori care vor sa alerge mai repede, impreuna, fiecare cu propria provocare. Vom zbura din diferite parti ale Europei si ne vei putea recunoaste, deoarece toti vom purta tricoul Black Team urmand filozofia noastra: Go Faster. Together.

Cea mai tare cursa de jumatate de maraton din Spania, si ne dorim, de asemenea, sa fie cea mai tare experienta pentru orice obiectiv ti-ai propus. Ce mai astepti?

Pe 17 octombrie accepta provocarea!
eDreams Half Marathon Barcelona te asteapta: 

Inregistrare

Cea mai buna selectie de pantofi de alergare

Maraton Barcelona – 7.11.2021

Locul in care vom scrie istorie. Vom insoti diferiti alergatori cu pacere Top4Running din toata Europa pentru a realiza marea provocare: Go Faster. Together.

In calitate de Kipchoge in Breaking 2, vei vedea un stimulator diferit care ajuta un alergator sa-fi faca visul sa devina realitate, iar Barcelona este cel mai bun loc pentru a-l face. Cel mai international oras de alergat, unde vei vedea tot orasul in aceasta cursa de 42km 195m si vei descoperi toate locurile turistice in care efortul tau de neuitat va fi rasplatit.

De asemenea, poti face parte din Black Team la acest maraton. Cum? Poti participa la breakfast run care care se desfasoara cu o zi inainte pentru a-ti activa corpul si poti alerga apoi un maraton complet cot la cot cu noi.
Vom alerga in diferite grupuri cu ritm diferit, dar nu vei afla grupurile decat cu cateva zile inainte ... Care va fi ritmul tau in Barcelona?

Pe 7 Noiembrie, bucura-te de Barcelona Marathon!
Zurich Marathon Barcelona te asteapta.
Inregistrare

Cea mai buna selectie de pantofi de alergare

Maraton San Sebastián – 27.11.2021

Stii ca acesta este cel mai vechi maraton din Spania cu cel mai rapid record pentru femei?
Vom descoperi daca este adevarat. Cautam cel mai rapid maratonist pe care sa il luam in Black Team (barbat sau femeie), iar San Sebastián este cel mai bun loc din nordul Spaniei pentru a-ti dobori recordul personal.
Imagineaza-ti un grup solid de alergatori, care te vor impinge de la inceput pana la sfarsit pentru a fi aproape de profesionisti. Cu siguranta, va trebui sa te antrenezi mult, dar ... De ce nu te alaturi noua? 

Cautam persoane care s-au inscris la cel mai rapid maraton din Spania si care doresc sa faca parte din echipa noastra cu echipamente complete de la Top4Running, acces la Top4Running, acces VIP, acces VIP la incalzire si suficient curaj pentru a-si dobori PB-ul intr-adevar la acest maraton.

Pe 27 noiembrie, maratonul tau PB asteapta!
Maratonul Zurich San Sebastián te asteapta.

Inregistreaza-te

Cea mai buna selectie de pantofi de alergare

Alphafly 3
nike
FuelCell SuperComp Elite v4
newbalance2
ENDORPHIN PRO 4
saucony
Sustenabilitate
ADISTAR CS W
adidas
Sustenabilitate
Cloudboom Echo 3
onrunning
Sustenabilitate
Vaporfly 3 Premium
nike
METASPEED SKY+
asics
Sustenabilitate
ADIZERO ADIOS PRO 3 M
adidas
Nou
Vaporfly 3
nike
GEL-NIMBUS 26
asics
Sustenabilitate
Anterior
Urmatorul