5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru
Motto-ul brandului nostru: Go Faster. Together.

Motto-ul brandului nostru: Go Faster. Together.

2. 8. 2021 2 min. de lectura

Mai rapid prin puterea echipei. Cine suntem si in ce credem.

2021 este anul nostru, anul Top4Running. Vrem sa le aratam tuturor alergatorilor cine suntem si in ce credem. A sosit timpul sa facem o declaratie despre noi ca si brand. 

De ce? Pentru ca nu suntem doar un alt magazin de alergare. Noi suntem diferiti. Pentru ca noi traim alergand, ne pasa de alergatori si credem in puterea noastra de a sustine alergatorii la maximum - nu doar cu echipamentul necesar, ci si cu magia de a face parte din echipa noastra. 

 

Vorbim si respiram alegarea. Aducem alergatori impreuna - de la asfalt la pista si trail, de la atlet profesionist la alergator amator. Fie ca stapanesti un traseu noroios sau abrubt, distrugi recorduri personale pe pista sau stapanesti antrenamentul zilnic. Suntem acolo pentru a te sprijini, oriunde, oricand, pentru ca noi credem cu adevarat in puterea echipei. Stim ca fiecare alergator este unic, dar avem un scop comun: sa devenim mai rapizi. 

sdfefe

Campania brandului nostru transmite acest mesaj simplu: unim alergatori din diferite discipline (asfalt, pista, trail) si tari (Romania, Germania, Spania, Italia, Franta, Austria) si ne adunam fortele, ca o echipa, forta care permite fiecarui alergator sa alerge mai repede.

Vrem sa invitam toti alergatorii si ambasadorii nostri sa ni se alature in aceasta calatorie. E timpul sa nu mai fi singur pe carare, cea mai buna varianta este sa alergi in echipa. Noi nu iti oferim doar cei mai buni pantofi de alergare, ci suntem o comunitate de medici, nutritionisti, antrenori si experti si stim ca doar puterea echipei este cea care te poate face mai rapid. Vom fi acolo pentru a te ajuta sa ajungi la urmatorul nivel.

Alatura-te calatoriei #GoFasterTogether

Instagram