Pantofi impermeabili - Alege-ți modelul și antrenează-te oricând! Cumpara acum

Barcelona – Evenimentul Nike de lansare a noilor Nike Pegasus 36 Trail

Saptamana trecuta am primit o invitatie exclusiva din partea Nike pentru a veni in Barcelona la Evenimentul global de lansare a Nike ZOOM AIR PEGASUS 36 TRAIL.

Pegasus Trail

Pegasus Trail

Vineri, am fost intampinati de Keith Houlemard, Nike Running GM EMEA. In timpul unei discutii cu alergatori de trail profesionisti precum David Laney, Sally McRae si Pablo Villa, acesta ne-a explicat cum au reusit sa integreze ceea ce au descoperit in perfectionarea noilor Pegasus 36 Trail, multumita si cooperarii sistematice cu atletii. Apoi ne-a prezentat istoria colectiei Nike Trail cu multe reflectii interesante in dezvoltarea acestui pantof in ultimii 40 de ani.

Pegasus TrailPegasus Trail

NIKE TERRA GOATEK din 1999 – pantofi inspirati din copitele caprelor.

Pegasus Trail

Noii NIKE PEGASUS 36 TRAIL dispun de doua unitati de amortizare Zoom Air si o talpa trail.

Apoi profesionistii trail au avut ocazia sa incerce noii pantofi Pegasus Trail. Sambata am testat si noi acesti pantofi in cursa Nike Can Ranga, organizata de Nike.

Pegasus TrailPegasus Trail

In aceasta cursa, echipe de cate trei membri au alergat de doua ori trei circuite trail de aproximativ 5 km, dar cu o elevatie de 200 pana la 300 de metri si un teren trail dificil. De la startul din Tibidabo, alergatorii au avut de-a face cu prapastii, urcusuri dificile in combinatie cu pasaje de coboras abrupt, iar inspre final inca o urcare abrupta.

Pegasus TrailPegasus Trail

Nike Pegasus Trail dispune de doua unitati de amortizare Zoom Air, pentru a oferi alergatorilor confortul dorit. Talpa lor exterioara speciala trail optimizeaza aderenta pe teren, iar noul sistem de insiretare integreaza tehnologia Flywire care ofera piciorului tau stabilitatea de care ai nevoie.

Pegasus Trail

Pegasus 36 Trail va fi disponibil in curand pe Top4Running din 6 iunie.