END OF SEASON SALE! Alege din peste 5500 de produse -- days --:--:-- Cumpara acum
adidas Adizero Adios Pro - cel mai rapid model ADIZERO de pana acum intr-o noua culoare dinamica!

adidas Adizero Adios Pro - cel mai rapid model ADIZERO de pana acum intr-o noua culoare dinamica!

30. 11. 2020 2 min. de lectura

Descopera cea mai buna tehnologie pentru un nou record personal.

Adios, inamici. Multumim, adidas. Cel putin la asta credem ca s-a gandit atleta Peres Jepchirchir cand a trecut linia de finish la Semi Maratonul de femei RunCzech pe 5 septembrie, dupa 1 ora, 5 minute si 34 de secunde si un nou record mondial.

Iar acest timp magic se datoreaza pantofilor sai Adizero Adios Pro: noii pantofi adidas pentru depasirea recordurilor. De data aceasta, cele 3 dungi de pe exterior au o forma oarecum stearsa, care simbolizeaza viteza si emotiile ei. Iar printre acele emotii se afla si dinamismul adus de acesti pantofi de alergare.
 

_

 

_

 

_

 

 

Baza de carbon, tije de carbon, spuma Litestrike, talpa interioara inovativa, exterior Celermesh extrem de usor - totul mai nou, totul mai bun.

La doar 225 de grame, Adizero Adios Pro este un pantof usor. Iar asta se datoreaza exteriorului confectionat dintr-o plasa usoara si celei mai usoare spume de amortizare din istoria adidas. Exteriorul Celermesh e flexibil, aerisit si totusi, destul de puternic incat sa ofere suportul necesar. In combinatie cu amortizarea Lightstrike Pro, energia optima inapoiata este atinsa cu o greutate minima, oferind un confort incomparabil la purtare.

Interiorul inovativ al acestor pantofi de depasit recorduri se afla in partea din fata a piciorului: Energyrods. Cinci tije din carbon, ce se interconecteaza intre ele. Ele imita forma oaselor metatarsiene si sprijina o miscare eficienta si corecta din punct de vedere anatomic.

fsdfdfsd

Mai mult decat atat, o baza inovativa din nailon si fibre de carbon este localizata in zona calcaiului. Iar asta ajuta la controlarea fortei de impact la sol de la nivelul gleznei.
 
Aceasta combinatie de inovatii face din acest model cel mai rapid Adizero de pana acum.

_

 

_

 

_

 

 

Vrei sa stii cum se simte sa alergi nebun de repede? Atunci cumpara-ti perechea. E doar un stoc limitat de marimi si perechi si suntem siguri ca nu vrei sa suferi din cauza asta in urmatoarele tale curse si concursuri.

Cumpara acum