END OF SEASON SALE! Alege din peste 5500 de produse Cumpara acum
Pantofi de alergare potriviti pentru banda de alergare

Pantofi de alergare potriviti pentru banda de alergare

2. 1. 2023 5 min. de lectura

Ce pantofi să porți pe banda de alergare și care sunt beneficiile alergării pe banda de alergare? Inspiră-te cu Top4Running și bucură-te de alergare nu numai în aer liber, ci și în interior!

S-ar putea să auzi că alergarea pe o bandă de alergare este plictisitoare. Dar asta e greșit! Puteți face alergări ușoare, alergări lungi, sprinturi scurte, intervale de deal, mers pe jos și multe altele. Depinde de dvs. ce tip de alergare planificați. În plus, condițiile sunt mult mai ușoare decât alergarea în aer liber - fără modificări ale suprafeței, fără pietoni și nu trebuie să vă faceți griji că afară este înnorat sau fierbinte, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la alegerea hainelor de alergare . Doar aleargă! Tot ce ai nevoie sunt pantofi de alergat.

Cum să alegi pantofii de alergat pe bandă de alergare?

Pantofii potriviți sunt baza pentru o alergare sănătoasă și plăcută. Și acest lucru este valabil și atunci când alergați pe o bandă de alergare, deși poate că nu pare așa la prima vedere. Un rol important îl joacă:

  • Talpă exterioară - Suprafața benzii de alergare este plană și previzibilă, așa că o talpă exterioară din cauciuc de calitate, cu un model ușor, vă va oferi o tracțiune excelentă. Pantofii de traseu cu un model agresiv sau cu vârfuri atletice sunt nedoriți pentru alergarea pe banda de alergare.
  • Nivel de amortizare - Chiar dacă o bandă de alergare este mai moale decât betonul sau asfaltul, pantofii ar trebui să aibă straturi de amortizare pentru a reduce impactul și stresul excesiv asupra articulațiilor, ligamentelor și tendoanelor. Amortizarea este deosebit de importantă pentru persoanele supraponderale.
  • Partea superioară respirabilă - benzile de alergare sunt adesea plasate într-o sală de sport sau într-o clădire unde circulația aerului nu este la fel de mare ca atunci când alergați în aer liber. Partea superioară din plasă ușoară vă oferă un climat optim în interiorul pantofului, chiar și în timpul antrenamentului intens.

Și ce înseamnă toate acestea? Cel mai bun prieten al tău pentru antrenament pe banda de alergare va fi pantofii de alergare pentru asfalt. Avem 5 sfaturi despre ce pantofi să porți pe banda de alergare!

1) Nike Pegasus

Calul de bătaie cu aripi de la Nike este foarte popular și înțelegem perfect. Există o versiune de drum și, de asemenea, o versiune de traseu. Pentru antrenamentul pe banda de alergare, alegeți o versiune de drum, cum ar fi Pegasus 39. Este un pantof flexibil și extrem de confortabil și îl veți folosi și pentru alte activități de gimnastică. Tehnologia Nike React oferă o amortizare excelentă și, în combinație cu unitatea Zoom Air din antepicior și călcâi, asigură un pas energic. Este timpul să decolați - chiar și pe banda de alergare!

Bărbați  Femei

nike_pegasus_39

2) adidas Ultraboost

Indiferent dacă sunteți un începător sau un atlet cu experiență, cu adidas Ultraboost 22 vă bucurați de alergări ușoare pe banda de alergare, alergări de recuperare, alergări lungi și, de asemenea, mersul pe jos. Talpa intermediară BOOST are grijă de returnarea energiei, iar sistemul Linear Energy Push adaugă mai mult dinamism mișcării tale. Partea superioară adidas Primeknit are un strat de spumă în jurul călcâiului pentru a ajuta la prevenirea veziculelor. Ai grijă doar că modelele adidas au o construcție mai îngustă, ceea ce s-ar putea să nu ți se potrivească dacă ai o formă mai largă a piciorului.

Bărbați  Femei

adidas_ultraboost

3) Asics Superblast

Chiar și alergările pe banda de alergare trebuie să fie variabile - uneori antrenamente lungi de anduranță, altă zi sprinturi rapide. Profitați la maximum de fiecare antrenament cu Asics Superblast - un prieten funcțional pentru fiecare tip de antrenament. Un nou membru al familiei BLAST se mândrește cu două tehnologii în talpa intermediară - FF BLAST™ PLUS și FF BLAST™ TURBO. Aceste perne impactează și oferă răspuns receptiv la rebound. Talpa exterioară durabilă AHARPLUS™ este inspirată de trambulină pentru o tranziție mai bună de la impact la rebound. Un pantof versatil care vă va duce performanța pe banda de alergare la următorul nivel!

Bărbați Femei

asics_superblast

4) On Cloud X

Modelele au o platformă mai largă care oferă o stabilitate, suport și siguranță și mai bune. Sunt potrivite pentru sportivii cu picioare mai late și pentru cei care preferă mai mult spațiu în zona degetelor de la picioare. Cea de-a treia serie, On Cloud X 3, este ideală pentru orice activitate - de la alergare (bandă de alergare) și antrenamente la sală până la HIIT sau sărituri pe coarda. Oferă amortizare excelentă, tracțiune optimă și explozive la fiecare pas. Bucură-te de alergare pe banda de alergare ca pe un nor!

Bărbați Femei

on_running_cloud_x

5) Nike Zoom Fly

Intenționați să rulați în principal alergări cu tempo, sprinturi și intervale pe banda de alergare? Apoi purtați pantoful Nike Zoom Fly, în special Nike Air Zoom Rival Fly 3. Spuma moale React combinată cu unitatea Zoom Air vă va oferi o senzație de agilitate și confort la viteze mari. Depășește-ți limitele, indiferent dacă alergi pe șosea sau pe banda de alergare!

Bărbați  Femei

nike_zoom_fly_rival

Descoperiți magia alergării pe banda de alergare cu Top4Running!