5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru

Benzi si fase

Bandaj pentru cot, bandaje sportive, bretele pentru alergare - acestea sunt accesorii care ajută la stabilizarea articulațiilor și a mușchilor în timpul antrenamentului. Datorită lorveți putea alerga chiar și atunci când suferiți de răni ușoare . Bandajele și ortezele din oferta Top4Running asigură că nicio parte a corpului nu este supraîncărcată în timpul exercițiilor fizice. Sunt realizate din materiale cu piele prietenoasă. Cu ei, nici măcar problemele de sănătate nu te vor împiedica să alergi.

Este un accesoriu de alergare profesional , care se va dovedi util în timpul alergărilor mici și epuizante. . Comanda-le azi si fii pregatit pentru orice tip de alergare!

Pansament sportiv - în ce circumstanțe este util?

Un bandaj sportiv poate ajuta la asigurarea corectă a mușchilor. Aceasta este alegerea evidentă pentru orice tăieturi sau zgârieturi în jurul îmbinărilor. Bandajul este considerat a fi mai confortabil decât tencuielile care se desprind ușor.

Mai presus de toate, totuși, un bandaj sportiv ajută la menținerea tonusului muscular adecvat . Din acest motiv, alergătorii îl pun adesea pe picioare sau pe brațe profilactic atunci când încep să simtă chiar și un ușor disconfort.

Un bandaj de alergare este cel mai adesea sub forma unei benzi elastice care se poartă peste mușchii sau articulațiile care au nevoie de sprijin.

Banda de alergare - compresie pentru a ajuta alergătorii

În timp ce bandajul asigură o compresie ușoară, o bandă de compresie pentru alergare pentru un braț sau un picior funcționează ca < strong> îmbrăcăminte de compresie . Aceasta înseamnă că are un efect puțin mai puternic asupra corpului alergătorului și exercită o presiune vizibilă asupra acestuia.

Astfel de accesorii sunt utile în special pentru cei care doresc să aibă grijă de mușchii lor . Banda de alergare le menține în poziția corectă și le protejează împotriva șocurilor. Și asta cu siguranță facilitează regenerarea lor. Corpul reacționează la presiune, de asemenea, cu aport suplimentar de sânge a mușchilor. Drept urmare, sunt mai bine hrăniți și rămân proaspete mai mult timp.

Pentru mulți oameni, sprijinul este, de asemenea, psihologic . Asta se întâmplă atunci când îți pui o brățară care revine la starea deplină după o accidentare. Alergarea într-o bandă de presiune este mai confortabilă - simțiți că ceva vă stabilizează suplimentar piciorul sau brațul.

Brevetă pentru alergare - cum să susțineți articulațiile în timpul exercițiilor?

O orteză pentru genunchi poate face și revenirea la alergare mult mai ușoară. Pentru alergare se pune o bandă mai extinsă, cel mai adesea prinsă cu Velcro. Sarcina sa este de a stabiliza articulația în poziția corectă și de a preveni mișcările bruște care depășesc mobilitatea normală a articulației.

Genunchiera pentru alergare este relativ moale . Stabilizatorii mai extinsi, mai duri, utilizați imediat după leziuni grave, nu sunt potriviti pentru sport. Cu toate acestea, alergatul într-o orteză va fi confortabil doar dacă alegeți un produs din materiale care să permită ventilarea articulației.

Cotiere - vor fi utile în timpul antrenamentului de alergare?

Tampoanele de alergare pot fi utile și în timpul antrenamentului. Punerea lor pe mâini este preventivă. Cotieră ajută la cădere. Mai ales cei care se antrenează adesea pe teren sunt expuși unui astfel de pericol.

Alunecarea pe suprafețe umede sau neuniforme poate duce la aterizarea pe coate și vă răniți. Tampoanele minimizează riscul . Sunt, de asemenea, un accesoriu obligatoriu pentru persoanele care se întorc la alergat din cauza rănilor la mâini.

Bandajele și ortezele din oferta Top4Running vă așteaptă. Nu așteptați cu comanda!

Vezi toate Inchide
Filtr

Nici un produs gasit!