Cadou gratuit la fiecare comanda de minim 750 si 1000 lei Vreau un cadou
Recenzie personală: New Balance PWR-X Sprint-Spike

Recenzie personală: New Balance PWR-X Sprint-Spike

26. 1. 2023 2 min. de lectura

New Balance a lansat noi cuie Sprint și aș putea testa în avans modelul unisex NB PWR-X pentru tine!

New Balance a lansat un nou vârf! De când atleta New Balance Sydney McLaughlin a atins un nou record mondial spectaculos la 400 m garduri în vârfurile ei NB, vârfurile lor sunt la mare căutare în rândul tuturor tipurilor de sprinteri.

Numele meu este Djamila Böhm, sunt campioana Germaniei la 400 m garduri și, în mod clar, am vrut să testez și cea mai recentă versiune de cuie de sprint NB.

1

Cele mai importante două aspecte atunci când îmi aleg vârfurile: greutatea și starea tălpii.

În ambele, NB PWR-X Spike are performanțe foarte bune: pantoful de competiție este super ușor și are o talpă foarte dură.

Desigur, în NB PWR-X Spike este încorporată și o placă din fibră de carbon. Acest lucru oferă o talpă extrem de dură și o senzație rigidă și receptivă sub picioare. În plus, vârful de competiție are o talpă intermediară FuelCell cu proprietăți puternice de rebound care oferă o revenire sporită a energiei la fiecare pas. Spuma FuelCell te împinge vizibil înainte în timpul alergărilor cu tempo.

Partea superioară țesătă ultra-ușoară oferă o potrivire confortabilă la prima purtare.

2

Perfect pentru distante de la 60 - 400m cu si fara obstacole.

Știfturile cu vârf sunt deja integrate în pantoful unisex și au o aderență bună. În total sunt șase cuie. De obicei, îmi place să am mai multe, dar mai multe unghii nu se găsesc în majoritatea modelelor actuale de cuie de diferite mărci.

Sunt un alergător cu pas, așa că fac multă împingere cu fiecare pas și am o lungime mare a pasului din fire. NB PWR-X Spike susține acest stil de alergare și, prin urmare, este vârful perfect pentru mine de la 60 - 400m - cu și fără obstacole.

Cumpără NB Spike aici!

 

 

 


SFATURI PRODUSE