5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru
Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2- Prototype Colorway

Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2- Prototype Colorway

15. 6. 2022 2 min. de lectura

Cel mai rapid pantof de la Nike, pantoful Eliud Kipchoge a spart senzational marcajul de 2 ore la maraton, a fost imbunatatit si dezvoltat in continuare impreuna cu Kipchoge insusi: noul Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2- Prototype Colorway

Cel mai rapid pantof de la Nike, pantoful Eliud Kipchoge a spart senzational marcajul de 2 ore la maraton, a fost imbunatatit si dezvoltat in continuare impreuna cu Kipchoge insusi: noul Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2- Prototype Colorway

In conformitate cu prototipurile, noul model este alb ca zapada. Si am avut exclusiv ocazia sa punem noul pantof la incercare inainte de lansare. Pe scurt: odata ce ati purtat pantoful, nu veti mai dori sa va incaltati vechea pereche de pantofi de alergare.

Pentru un test, ne-am intalnit cu Olympian Benjamin Robert in Paris. Este de patru ori campion francez la 800 m si atlet Nike. El a testat si evaluat noul Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2 cu noi.

Deci, despre ce este hype-ul ?

La fel ca si predecesorul sau, Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2 are o talpa groasa, dar usoara. Acest lucru va ofera combinatia optima de confort si viteza.

BOUNCE TO THE BEAT - Unitatile Zoom Air si spuma ZoomX pe toata lungimea ofera cel mai mare sistem de amortizare a energiei de la Nike, adaugand mai multa miscare la fiecare pas. O talpa exterioara subtire din cauciuc imbunatateste tractiunea si permite mai mult ZoomX sub amortizarea Zoom Air. Spuma suplimentara nu numai ca adauga mai multa putere sariturii, dar ajuta si la imbunatatirea tranzitiei de la calcai la antepicior.

STAY FRESHER, LONGER - Spuma ZoomX de lungime completa ofera o calatorie ultra-usoara si receptiva. Este construit pentru viteza, dar ofera si amortizare pentru a ramane proaspat chiar si in kilometri tarzii ale unui maraton. Ofera confort acolo unde ai nevoie.

KEEP ROLLING - Placa de fibră=a de carbon pe lungime completa ofera un fel de senzatie de rulare care te face sa vrei sa faci pasul urmator. Va ofera o senzatie de propulsie si va ajuta sa treceti fara probleme prin pas. Atat antepiciorul, cat si calcaiul ofera baze putin mai largi pentru o platforma stabila, astfel incat poti aborda cu incredere virajele de pe traseu.

2

 

 


NOUTĂȚI PRODUSE