5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru
Noua lansare: Puma Forever Run Nitro

Noua lansare: Puma Forever Run Nitro

5. 3. 2023 2 min. de lectura

Tot ce trebuie să știți despre noua lansare de pantofi: Puma Forever Run Nitro!

Gama de pantofi de alergare PUMA are un nou membru: Puma ForeverRun Nitro! La crearea pantofului, s-a concentrat pe a avea un pantof de antrenament foarte confortabil și stabil pentru alergători polivalenti.

1

De ce am nevoie de un pantof special pentru alergările de antrenament?

Este important să-ți schimbi pantofii din când în când. Pantoful tău perfect pentru ziua cursei nu este pantoful perfect pentru antrenamentul tău de zi cu zi. Pantofii tăi de antrenament ar trebui să fie puțin mai moi și mai amortizați pentru a preveni rănile și pentru a avea grijă de picioare și articulații pentru a rămâne un alergător sănătos.

Acesta este motivul pentru care Puma a creat Forever Run Nitro, care este special conceput pentru alergări de antrenament.

Este combinația perfectă de amortizare prin spuma Nitro și ghidare îmbunătățită prin sistemul de ghidare a alergării. Din acest motiv, pantoful încurajează o mișcare optimă de alergare pentru toată lumea și pentru fiecare alergare și vă oferă o stabilitate foarte mare. Pantoful cântărește 274 g. Căderea sa este de 10 mm (stivă: 26 mm / 36 mm).

4

Fit special pentru femei

Modelul pentru femei ForeverRun Nitro are, de asemenea, o potrivire care este concepută special pentru piciorul feminin: un călcâi mai îngust, o arcada inferioară și un picior mai sculptat.

3

Puma Forever Run Nitro costă 150 de euro și este disponibil pe Top4Running.ro.

 

 


NOUTĂȚI PRODUSE