5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru
Lansare nouă: ASICS Gel-Nimbus 25

Lansare nouă: ASICS Gel-Nimbus 25

9. 1. 2023 2 min. de lectura

ASICS Gel-Nimbus a fost complet reproiectat o dată și este disponibil de la 1 februarie în magazinul Top4Running. Citiți mai întâi aici ce este atât de special la ASICS Gel-Nimbus 25.

Popularul pantof de alergare pe distanțe lungi ASICS Gel-Nimbus a primit o actualizare spectaculoasă. Dar ce e nou? Elemente cheie: GEL invizibil, mai multă absorbție a șocurilor, mai multă elasticitate și mai mult confort în timpul alergării.

1

Căderea pantofilor este de opt milimetri - ceea ce este mai puțin decât pentru modelul anterior. Spuma de amortizare FF Blast Plus Eco este folosită pentru mai mult confort. Acest lucru asigură o rulare și mai dinamică decât Nimbus 24. Bine mascat și nu este vizibil din exterior, un element de gel este ascuns și în cea mai recentă versiune a familiei Nimbus. Acest lucru oferă o amortizare plăcută la călcâi. La fel ca modelul anterior, popularul material Flytefoam este folosit și în cea mai recentă actualizare a pantofilor.

ASICS a evoluat și în ceea ce privește durabilitatea cu noul lor pantof de alergare. Peste 90% din poliesterul folosit este reciclat. În plus, ASICS folosește un nou proces de vopsire care reduce emisiile de CO2 și mai mult de 20% din talpa intermediară este realizată din trestie de zahăr.

3

Cel mai nou pantof din universul ASICS va fi disponibil pe site-ul Top4Running din 01 februarie și costă 200 de euro.

Cumpara din magazinul Top4Running.ro!

 


NOUTĂȚI PRODUSE