Pantofi impermeabili - Alege-ți modelul și antrenează-te oricând! Cumpara acum
Cea mai recenta lansare: adidas Adizero Adios Pro 3

Cea mai recenta lansare: adidas Adizero Adios Pro 3

20. 6. 2022 3 min. de lectura

adidas Adizero Adios Pro 3 - Cel mai nou si mai rapid pantof de competitie Adidas pentru distante lungi de la semimaraton pana la maraton este aici!

Noul pantof de alergare de elita pentru alergarea de viteza de la Adidas este in sfarsit aici: Adizero Adios Pro 3

Totul a inceput cu recordul mondial al lui Peres Jepchirchir la Praga 2020 in Adios Pro 1. De atunci, pantoful de alergare a fost dezvoltat continuu cu feedback de la alergatori de elita, rezultand Adizero Adios Pro 3 - in prezent, cel mai rapid pantof din familia Adizero pentru distante lungi.

„Este o onoare sa ma antrenez cu cel mai nou pantof Adizero. Avem privilegiul sa stim direct cat de eficient poate fi Adizero cand vine vorba de timp si performant, asa ca a fost interesant sa incerc Adizero Adios Pro 3. Am simtit cu adevarat viteza si tractiunea acestui model. Sper ca voi putea continua sa-mi dezvolt nivelul de performanta in timp ce continui sa ma antrenez si sa concuresc in Adizero Adios Pro 3.” – Amanal Petros, sportiv Adidas, detinatorul recordului german la semimaraton si maraton.

1

Factori cheie 

Adizero Adios Pro 3 este incaltamintea suprema de competitie pentru distante lungi de la semimaraton la maraton, conceputa pentru a duce alergatorii la urmatorul nivel si a dobori recorduri. Energyrods 2.0 din talpa intermediara a pantofului rapid ofera o experienta unica de alergare. Partea superioara este extrem de usoara si respirabila pentru sustinere si viteza optime. Pantoful super usor cantarind doar 213 g.

Gallery

Ce este nou?

  • ENERGYRODS 2.0 - Tijele de energie din carbon, care anterior erau separate, sunt acum o structura unica pentru o rigiditate armonioasa. Incorporate in talpa intermediara, ruleaza paralel cu metatarsienii, pentru a oferi alergatorilor revenirea energiei.
  • Lightstrike Pro foam –Talpa intermediara este formata din doua niveluri de spuma rezistenta Lightstrike Pro, care ofera alergatorilor amortizare si revenire a energiei pentru a-i sustine pe curse mai lungi, de la semi-maratoane pana la maratoane.
  • New upper - Noua captuseala usoara, conceputa pentru a fi pregatita pentru curse si pentru a oferi suport atletilor acolo unde au cea mai mare nevoie.
  • Continental rubber outsole – Ajutand alergatorii sa ramana pe drumul cel bun, silueta este construita cu o talpa exterioara din cauciuc Continental cu tractiune pentru a ajuta la virajele intr-un ritm rapid.
  • Conceput preponderent din materiale reciclabile – Acest produs este fabricat partial dintr-o serie de materiale reciclate - doar o solutie care va ajuta adidas sa elimine treptat tot poliesterul virgin si sa ajute la eliminarea deseurilor de plastic.

Ramai cu ochii pe magazinul Top4Running. Adizero Adios Pro 3 va fi disponibil pentru achizitie foarte curand!

Cumpara aici in shop-ul T4R!

3

 

 


NOUTĂȚI PRODUSE