END OF SEASON SALE! Alege din peste 5500 de produse Cumpara acum
Cele mai bune cadouri de Crăciun pentru alergători

Cele mai bune cadouri de Crăciun pentru alergători

12. 12. 2022 3 min. de lectura

Crăciunul este chiar după colț și am dori să vă oferim idei pentru cele mai bune cadouri de Crăciun pentru alergători. Cadouri pe care fiecare alergător le va adora - garantate!

Cadouri mici

Cum să faci alergările de iarnă mai plăcute? Păstrați-vă calde părțile sensibile ale corpului, cu ajutorul accesoriilor, ca de exemplu mănuși , cagule, bentițe, sau căciuli . Iti oferim fiecare dintre aceste accesorii în versiunea noastră Top4Running.


Un must-have pentru a menține tendoanele lui Ahile calde iarna sunt șosetele lungi, pentru care avem o mulțime de culori și stiluri din care să alegi.


Pentru sportivii track care petrec mult timp pe cuie este un cadou ideal: unicul protector KEYENA KEY ONE.
Cu toții vrem doar să rămânem sănătoși. Obținerea unui foam roller, massage sticks, si mingi pentru recuperare te va ajuta să-ti relaxezi picioarele după alergări grele.
keyena

Cadouri mai mari 

Vremea mohorâtă și lumina zilei mai puțină necesită o lanterna frontala, pentru a-ti asigura vizibilitatea și siguranța pe drumuri și trotuare.

Colecțiile de îmbrăcăminte de iarna de la branduri populare precum Nike, ASICS, adidas și On Running sunt croite pentru lunile mai reci, pentru a menține alergătorii calzi și confortabili.


Antrenamentul de iarnă înseamnă o mulțime de kilometri, iar alergătorii își alimentează mai bine pentru asta! Accesați secțiunea Nutriție sportiva și alegeți dintre multe suplimente, batoane energetice și geluri. Produsele de la maurten sunt preferate pentru mulți alergători de distanță.


Un accesoriu util pentru alergări lungi este un rucsac de alergare, așa-numitul „camelbak”, sau vesta de alergare. Acestea oferă un loc pentru băuturi, geluri sportive și articole personale. Rucsacii mai mari au suficient spațiu pentru depozitarea jachetelor și cămășilor suplimentare pentru alergare.

nike shield

Cadouri speciale 

Ce îl face fericit pe fiecare alergător? O noua pereche de pantofi de alergat!


În special piese din ediții limitate, cum ar fi adidas ADIZERO BOSTON 11 Berlin Marathoner, piese din colaborarea  Puma with Tracksmith – Puma Deviate Nitro Elite Racer x Tracksmith, sau visul oricarui sprinter – Nike Air Zoom Maxfly spikes.


Cadouri utile sunt pantofii din colecția Nike Shield Pack. Sunt hidrofuge și non-alunecoase, ceea ce le face ideale pentru alergările de iarnă.


Fiecare sportiv activ care dorește să se perfecționeze va aprecia cu siguranță un ceas sport.Este fiabil, oferă multe funcții, indicatori de antrenament și poate oferi, de asemenea, o motivație suplimentară de care uneori este necesară.

boston 11


Citesti asta exact inainte de Craciun?

Dacă chiar nu știți ce cadou să cumpărați sau dacă citiți acest lucru într-un moment în care livrarea înainte de Crăciun nu este garantată - nu vă faceți griji. Suntem aici pentru voi!

GIFT VOUCHERS

Sunt grozave, pentru că vor mulțumi de mai multe ori – când alergătorul primește voucherul, când alege piesa de vis și apoi când se livrează marfa 😊 Alege un voucher cadou în valoare de 100, 250, 500, sau 1000 LEI.


SHOP GIFT VOUCHERS


Avem grijă de clienții noștri și de aceea avem acum o perioadă extinsă de returnare – până pe 15 ianuarie 2023. Nu ezitați și primiți-vă cadourile acum!
 
Vă dorim un Crăciun de poveste!