5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru
ASICS Superblast - Ambassador Review

ASICS Superblast - Ambassador Review

8. 12. 2022 2 min. de lectura

Alergați la un alt nivel cu noul ASICS Superblast. Ambasadorul nostru Leon vorbește despre cel mai recent pantof de alergare ASICS și despre ce face diferența față de ASICS Novablast și Metaspeed Sky +

ASICS Superblast: Prima impresie! 

Când m-am pus prima oară pantoful, am observat direct trei lucruri.
1) ASICS Superblast este extrem de ușor.
2)ASICS Superblast are o potrivire extrem de bună - se simte foarte confortabil pe picior și nu este nici prea mare, nici prea mic.
3) Materialele ASICS Superblast sunt de foarte înaltă calitate și te simți direct confortabil în acest pantof de alergare.

ASICS Superblast: Ce face diferenta?

ASICS Superblast oferă un efect semnificativ de trambulină la fiecare pas. Acest lucru este mult mai puternic decât în ASICS Novablast. Noul Superblast nu este hiper elastic, dar oferă o senzație de alergare fluidă, care absoarbe denivelările, care trece bine într-o propulsie înainte. În plus, pantoful vă asigură că vă simțiți mult mai proaspăt chiar și la alergări mai lungi ulterior, astfel încât să aveți în continuare o senzație de alergare puternică și energică pentru o lungă perioadă de timp. Acest lucru face ca fiecare sesiune de antrenament să fie și mai distractivă!

ASICS Superblast: Review-ul dupa 2 saptamani!

Noul Superblast de la ASICS este un pantof de antrenament foarte bun, care, după părerea mea, este deosebit de bine făcut pentru alergări lungi de anduranță și, de asemenea, sesiuni rapide și mai lungi de tempo. Dar și pentru cursele de recuperare, Superblast este un însoțitor excelent pentru a economisi energie. Datorită amortizarii confortabile, aveți întotdeauna o senzație de sprijin și evitați accidentările, chiar și la volume mari de antrenament.

Pentru începători, ASICS Superblast este, de asemenea, un pantof de curse grozav și va ajuta la obținerea de noi cei mai buni timpi.

Obține cel mai nou pantof de alergare ASICS - ASICS Superblast - acum la top4running.ro

Shop now!


SFATURI PRODUSE