END OF SEASON SALE! Alege din peste 5500 de produse -- days --:--:-- Cumpara acum
Recenzie la ASICS GEL Nimbus 25

Recenzie la ASICS GEL Nimbus 25

9. 1. 2023 4 min. de lectura

Cu noul GEL Nimbus 25, ASICS îndrăznește să facă o schimbare majoră în bestsellerul său de lungă durată pentru alergări lungi și ușoare. „Confortul nu s-a simțit niciodată mai bine” - ce se află în spatele lui?

„Confortul nu s-a simțit niciodată mai bine!” - cu această afirmație, ASICS promovează cea de-a 25-a versiune a familiei Nimbus. De câteva săptămâni, am avut ocazia să testăm până la pământ noul ASICS GEL-Nimbus 25. Acum, în Noul An, putem deja să ne dăm prima impresie despre noua minune de la distanță lungă de la ASICS. Ce s-a schimbat în noul GEL-Nimbus 25 de la ASICS? Pentru ce tipuri de alergare este cel mai potrivit GEL-Nimbus 25? Când va fi în sfârșit disponibil pentru cumpărare? Aflați toate acestea aici în recenzia noastră despre ASICS GEL-Nimbus 25.

ASICS GEL Nimbus 25

Prima noastră impresie

Înainte de Crăciun, am putut deja să ținem în mână noul ASICS GEL-Nimbus 25. Deja la prima vedere, am observat: Acest pantof este diferit de predecesorii săi. Ceea ce se observă imediat pentru alergătorii de lungă durată ASICS GEL-Nimbus: tamponul „GEL” lipsește sau nu este vizibil din exterior la prima vedere. Totuși, așa cum dezvăluie numele ASICS GEL-Nimbus 25, acesta nu lipsește, ci este ascuns în interiorul tălpii pantofului. O schimbare vizuală care ar putea provoca cu siguranță confuzie pentru cei care alergă de lungă durată ai acestui model.
Forma pantofului s-a schimbat și ea. Noul model GEL-Nimbus este puțin mai simplu și „rotunjit”. În special, talpa mai înaltă și evazată înapoi este direct atrăgătoare. Chiar și la prima vedere, pantoful arată foarte confortabil și te face să vrei să-l încerci imediat.

 

Mai întâi, rulați cu ASICS GEL-Nimbus 25

De îndată ce îl îmbraci, observi: noul ASICS GEL-Nimbus 25 iese clar față de predecesorii săi. În ciuda unei tălpi mai înalte și cu aspect masiv, pantoful este incredibil de ușor. Materialul superior este, de asemenea, imediat convingător - elastic și foarte respirabil, se potrivește piciorului ca un al doilea ciorap.
De asemenea, ne-a surprins foarte mult limba lui GEL-Nimbus 25, care, la fel ca materialul superior al pantofului, este din plasă și poate fi schimbată în formă, astfel încât punctele de frecare și frecarea să fie complet evitate.

În timpul primilor pași în noul GEL-Nimbus 25, observăm imediat cât de moale și confortabil este noul model al familiei Nimbus. Imediat ai o senzație de „lejeritate” și vrei doar să începi să alergi.
 Deci plecăm pe stradă..

Pas cu pas simți amortizarea pantofului prin noua tehnologie PURE GEL™. În plus, materialul deja familiar Flytefoam oferă propulsie și un impuls suplimentar în timpul alergării. În ciuda căptușelii din plasă ușoară, piciorul stă, de asemenea, foarte ferm în pantof și se simte stabilizat. Prima impresie generală: mai multă absorbție a șocurilor, mai multă elasticitate și, în cele din urmă, mai mult confort în timpul alergării. Ne place!

 Pentru ce distanțe și viteze este GEL-Nimbus 25?


ASICS GEL-Nimbus 25 este pantoful perfect pentru alergări lungi și ușoare pe șosea sau pe teren plat.
Datorită greutății mai mici a pantofului, ASICS GEL-Nimbus 25 este, de asemenea, o alegere excelentă pentru alergări de anduranță cu viteză medie și alergări cu tempo mai lung (1000 m sau mai lungi).
Mai ales la volume mari de antrenament, GEL-Nimbus 25 poate fi de ajutor pentru a evita accidentările.

Concluzia noastră despre ASICS GEL-Nimbus 25

 

  • ASICS GEL-Nimbus 25 este semnificativ mai ușor decât modelele anterioare.
  • Pad-ul GEL nu este vizibil din exterior, dar este ascuns în branțul pantofului și oferă totuși confortul familiar al seriei Nimbus.
  • Tehnologia PURE GEL™ și materialul Flytefoam oferă o experiență de alergare foarte confortabilă.
  • Materialul plasă de pe partea superioară și a limbii se potrivește literalmente propriului picior și vă oferă stabilitatea necesară.
  • Aspectul cool și modern al noului ASICS GEL-Nimbus 25.

„Confortul nu s-a simțit niciodată mai bine!” - putem confirma cu siguranță această propoziție după câteva săptămâni de testare.Suntem încântați de noul ASICS GEL-Nimbus 25.

De la 1 februarie 2023, ASICS GEL-Nimbus 25 va fi disponibil online.
Ia noul tău pantof preferat la top4running.ro