5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru
adidas Ultraboost Light - Noua lansare

adidas Ultraboost Light - Noua lansare

23. 2. 2023 2 min. de lectura

Adidas lansează cea mai ușoară versiune a Ultraboost vreodată, concepută pentru amortizare, confort și reacție maxime. Toate detaliile pe blogul nostru.

Din punct de vedere vizual, noul Ultraboost Light poate arăta foarte asemănător cu versiunea anterioară, dar interiorul este cel care face diferența.
Cu noul Ultraboost Light, adidas lansează cel mai ușor Ultraboost existent.
In numere: M – 299G, W – 262G

Este încă pantoful numărul unu pentru amortizare, confort, reacție și susținere supreme cu energie epică în fiecare pas.UB Light

Să verificăm ce este în interiorul noilor Ultraboost Light:

LIGHT BOOST MATERIAL

Noua lumină Ultraboost vine cu cel mai ușor Ultraboost realizat vreodată cu un material boost cu 30% mai ușor. Un pas impresionant.

 

PRIMEKNIT+ UPPER

Construit pentru respirabilitate și confort maxime pentru cea mai bună experiență de alergare. Pantoful are o parte superioară ușoară și oferă o potrivire adaptată pentru a vă oferi o stabilitate perfectă.

 

REDESIGNED L.E.P

Impingerea liniară de energie care se găsește pe talpa pantofului a fost reluată pentru a optimiza capacitatea de reacție și pentru a lucra în armonie cu noul material Light Boost.

 

CONTINENTAL NATURAL PERFORMANCE RUBBER

Cauciucul Continental Natural Performance oferă o tracțiune optimă pentru o alergare sigură în orice condiții meteorologice.

UB Light

Pantoful va fi disponibil pe top4running.ro din 3 martie 2023 la un preț de 1000 de lei.

Către produs


NOUTĂȚI PRODUSE