END OF SEASON SALE! Alege din peste 5500 de produse Cumpara acum
Vltava Run: Cursa de stafete din Europa

Vltava Run: Cursa de stafete din Europa

22. 3. 2022 2 min. de lectura

Vltava Run este cursa de stafeta din Europa, cu o lungime de 360 km in Republica Ceha. Acest blog iti ofera informatii despre eveniment si o prima impresie despre colectia Craft, care va fi disponibila exclusiv la Top4Running.

Ai auzit vreodata de Vltava Run? Nu? Atunci era timpul! Vltava Run este evenimentul de stafeta din Europa. In fiecare an, se epuizeaza in 30 de minute. Spoiler: S-a epuizat deja si anul acesta, asa ca participarea ta va trebui sa astepte inca un an.

1

Top4Running este unul dintre partenerii cheie ai Vltava Run. Vom fi acolo cu doua echipe de ambasadori si vom reprezenta comunitatea Top4Running. Evenimentul va avea loc in perioada 13 - 15 mai. Traseul de alergare lung de 360 km duce prin Republica Ceha, startul este in Šumava in partea de sud a tarii, linia de sosire este in capitala, Praga. Traseul extrem de lung este impartit in tronsoane de 10 kilometri.

Conduce pe trasee pe drumuri de tara, prin Parcul National Šumava, pe langa rauri, prin paduri, peste dealuri cu o priveliste frumoasa, in vale si prin orase istorice. Se alearga ziua, dar si noaptea – o experienta unica!

Gallery

Top4running isi doreste ca toti alergatorii sa poata participa indiferent de nivelul lor si sa traiasca aceasta experienta unica. Prin urmare, vom angaja echipele noastre de 12 persoane cu ambasadori cu viteze diferite.

Colectia oficiala va fi lansata de Craft si va fi disponibila exclusiv in magazinul Top4Running. Aici poti arunca o prima privire la echipamentul de alergare elegant:

Gallery