END OF SEASON SALE! Alege din peste 5500 de produse Cumpara acum

Varianta trail a cunoscutilor Nike Pegasus este aici

Pegasus, cel mai popular pantof de alergare de la Nike, va fi disponibil in curand si in versiunea trail. Acest pantof ofera toate avantajele modelului original, cum ar fi aceeasi forma, nivel de ajustare si senzatie a drumului. 

Pegasus Trail

Pana acum, Nike a creat doua modele trail reprezentative – Wild Horse si Kiger; iar acum li se alatura si cunoscutii Pegasus. Anul trecut, si-a sarbatorit a 35-a aniversare si a introdus o noua functionalitate precum Air Zoom pe intreaga suprafata a pantofului, cat si un pantof mai moale pentru picioarele femeilor. 

Pantoful trail se mandreste cu un nou exterior al plasei, care pastreaza mai bine umezeala la distanta si cu o piele rezistenta in zonele expuse mai des terenului accidentat, cum ar fi partea din fata a talpii si calcaiul. De-asemenea aceste zone au partile lor speciale Air Zoom pentru a asigura reactia corecta si stabilitate pe suprafetele inegale. Talpa exterioara dispune de proeminente marite cu crestaturi plate pentru a asigura o aderenta mai buna pe suprafete umede si denivelate si o tranzitie usoara de la trail la drum.

Pegasus Trail

Nike Air Zoom Pegasus 36 Trail va fi disponibil la inceputul lunii iunie.

Air Zoom Alphafly NEXT% 2
nike
Air Zoom Alphafly NEXT% 2
nike
Air Zoom Maxfly
nike
Nou
ZOOM JA FLY 3
nike
ZoomX Vaporfly Next% 3
nike
Nou
Air Zoom Alphafly NEXT%
nike
Nou
Invincible 3
nike
Nou
Air Zoom Maxfly
nike
Air Zoom Victory Racing Shoe
nike
ZoomX Dragonfly
nike
ZoomX Dragonfly Bowerman Track Club
nike
Zoom Fly 4
nike
Anterior
Urmatorul