5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru

Varianta trail a cunoscutilor Nike Pegasus este aici

Pegasus, cel mai popular pantof de alergare de la Nike, va fi disponibil in curand si in versiunea trail. Acest pantof ofera toate avantajele modelului original, cum ar fi aceeasi forma, nivel de ajustare si senzatie a drumului. 

Pegasus Trail

Pana acum, Nike a creat doua modele trail reprezentative – Wild Horse si Kiger; iar acum li se alatura si cunoscutii Pegasus. Anul trecut, si-a sarbatorit a 35-a aniversare si a introdus o noua functionalitate precum Air Zoom pe intreaga suprafata a pantofului, cat si un pantof mai moale pentru picioarele femeilor. 

Pantoful trail se mandreste cu un nou exterior al plasei, care pastreaza mai bine umezeala la distanta si cu o piele rezistenta in zonele expuse mai des terenului accidentat, cum ar fi partea din fata a talpii si calcaiul. De-asemenea aceste zone au partile lor speciale Air Zoom pentru a asigura reactia corecta si stabilitate pe suprafetele inegale. Talpa exterioara dispune de proeminente marite cu crestaturi plate pentru a asigura o aderenta mai buna pe suprafete umede si denivelate si o tranzitie usoara de la trail la drum.

Pegasus Trail

Nike Air Zoom Pegasus 36 Trail va fi disponibil la inceputul lunii iunie.

M MONT BLANC CARBON
altra
Nou
ENDORPHIN PRO 4
saucony
Nou
AIR MAX 270
nike
Nou
ZOOM JA FLY 3
nike
WMNS AIR FORCE 1 '07
nike
Cloudboom Echo 3
onrunning
Nou
Vaporfly 3 Premium
nike
Vaporfly 3
nike
Nou
Endorphin Pro 2 W
saucony
SWOOSH WRISTBANDS
nike
SUPERBLAST
asics
Nou
FuelCell Rebel v4
newbalance2
Anterior
Urmatorul