5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru

Under Armour HOVR Infinite

Under Armour introduce noua gama a pantofilor de alergare HOVR, cu o tehnologie speciala inspirata din gravitatie si cu un senzor smart pentru a analiza viteza alergarii.

UA HOVR

UA HOVR – intoarcere perfecta a energiei

Tehnologia UA HOVR a fost inspirata din gravitatie. Under Armour s-au decis sa dezvolte o solutie pentru absortia si amortizarea aterizarii piciorului la sol in timpul alergarii si intoarcerea acelei energii in urmatorul pas. Spuma sa moale UA HOVR™ combinata cu dinamicul Energy Web, amortizeaza aceste impacturi si intoarce energie absorbita in pasul tau. Impreuna cu partea superioara texturata, ofera acestor pantofi un confort de neegalat.

UA HOVR Infinite – un antrenor tehnic digital

Talpa exterioara HOVR contine un senzor unic pentru a monitoriza si analiza viteza, distanta si lungimea pasului. Prin Bluetooth acesta se conecteaza wireles la aplicatia mobila UA MapMyRun care serveste pentru monitorizarea, analizarea si stocarea informatiilor detaliate despre sesiunile tale de antrenament, ajutandu-te sa iti imbunatatesti mai repede stilul. In 2019, functionalitatea Gait Coaching a fost adaugata pentru a-ti oferi informatii detaliate despre distanta si cadenta alergarii tale. Antrenorul virtual analizeaza apoi aceste valori si sugereaza valorile optime pentru fiecare alergator, bazate pe greutatea, inaltimea, sexul si viteza fiecaruia. O lungime corecta a pasului imbunatateste performanta in timp ce reduce riscul accidentarii.

UA HOVR Infinite – constructie specifica genului

In procesul de realizare a acestui nou pantof, Under Armour s-a focusat pe nevoile speciale de confort ale femeilor si ale barbatilor. Rezultatele studiului au fost clare: femeile au calcaie mai scurte si o sensibilitate mai mare in interiorul talpei, iar partea din fata a picioarelor au un volum mai mic. Bazata pe aceste date, constructia specifica genului a talpii UA HOVR Infinite a fost creata. Talpa dispune de o spuma UA HOVR™ de calitate superioara, fiind construita pentru a-ti mentine ferm piciorul in loc, cooperand cu partea dinamica Energy Web.

UA HOVR

UA HOVR Infinite – caracteristici

  • Senzatie de gravitatie zero: Spuma moale HOVR impreuna cu intreaga talpa exterioara, imbracat in dinamica Energy Web, asigura o aterizare confortabila si o desprindere flexibila de la sol.
  • Forma anatomica: Designul ambilor pantofi pentru barbati si pentru femei respecta diferentele si nevoile anatomice ale fiecarui grup. Partea sa superioara, usoara si aerisita mentine forma piciorului si este elastica exact acolo unde e nevoie.
  • Talpa interioara creata 3D: Talpa interioara creata din spuma de poliuretan mentine ferm piciorul si imbunatateste confortul. Este creata in forme anatomice diferite pentru barbati si femei.
  • Crestaturi flexibile ale talpii: Crestaruile/santurile din partea din fata a talpii exterioare sprijina miscarea anatomica eficienta si corecta a picioarelor.
  • Suprafata fina si stabila: Cadrul din spuma ferma asigura o miscare stabila si usoara pentru nenumarati kilometri. 
  • Reflexie 360°: Antrenament sigur chiar si pe lumina slaba.
  • Mesurarea datelor alergatorului: Se conecteaza automat la aplicatia UA MapMyRun si analizeaza viteza, distanta, cadenta si lungimea pasului. Bazandu-se pe aceste informatii, vine cu sugestii noi pentru imbunatatirea sesiunilor de antrenament.