UA HOVR MACHINA – mai mult decat niste pantofi de alergare

UA HOVR MACHINA – mai mult decat niste pantofi de alergare

23. 3. 2020 3 min. de lectura

Indiferent ca te antrenezi pentru primul maraton sau vrei sa scazi cateva secunde din timpul de alergare pentru 5 kilometri, vei fi mereu in cautarea celor mai buni pantofi pentru a-ti atinge obiectivele.

Pana acum, insa, a trebuit sa alegi intre pantofi de distanta lunga si pantofi curse usoare pentru alergari mai rapide. Totusi, UA HOVR MACHINE a rezolvat acesta problema pentru tine -- este o combinatie excelenta de o incaltaminte de alergare rapida, potrivita si pentru curse pe distante lungi ce te va ajuta sa atingi obiectivele pe care ti le-ai stabilit pentru 2020.

„Noua pereche de pantofi HOVR Machina a inceput o revolutie in domeniul pantofilor de alergare. Este cel mai recent si cel mai sofisticat pantof de alergare, iar combinatia dintre cele mai noi tehnologii de amortizare iti protejeaza picioarele atunci cand parcurgi multi kilometri, mentinand aceeasi viteza. UA HOVR MACHINA ofera un echilibru ideal pentru a permite alergatorilor sa devina mai rapizi, reducand in acelasi timp riscul de ranire ”, spune Pavel Hynek, Country Manager pentru Under Armour din Republica Ceha si Slovacia.

UA HOVR MACHINA

Pe langa faptul ca sunt universali, noii pantofi UA HOVR MACHINA ofera un alt avantaj pretios, care sigur va fi pe placul oricarui alergator ambitios. Pe langa faptul ca este un pantof de rulare excelent, iti ofera servicii de coaching personal. Trebuie doar sa conectezi pantofii la aplicatia Map MyRun pentru a te ajuta cu  monitorizarea si sa analizezi alergarile. Cea mai recenta versiune a aplicatiei te ajuta sa atingi obiectivele pe care le-ai stabilit datorita unui antrenament personalizat in timp real, pentru a te ajuta sa iti imbunatatesti stilul de alergare si sa previi accidetarile. Spre deosebire de alte aplicatii de rulare, aici poti analiza chiar si lucruri precum unghiul in care picioarele tale aterizeaza si timpul petrecut de picioarele tale pe pamant. Deoarece pantofii sunt conectati cu telefonul si castile, nu vei mai avea nicio sansa sa te ascunzi de antrenorul tau si chiar vei auzi sfaturile lui despre cum sa iti imbunatatesti alergarea in momentul in care incepi sa te abati de la planul de antrenament.

UA HOVR MACHINA

„Noii pantofi UA HOVR MACHINA conectati la aplicatia Map MyRun ofera fiecarui alergator un antrenor personalizat gratuit. Printre beneficiile sale nu se numara doar statistici excelente ale alergarii tale, ci mai ales analiza acesteia in timp real. Pe baza analizei, rularea ta curenta este evaluata, astfel incat sa poti obtine instructiuni pentru a-ti imbunatati stilul, ritmul, lungimea pasului sau viteza direct prin casti. Tehnologia noastra te ajuta intr-adevar sa iti imbunatatesti performanta si sa previi accidentarile. Acum, vei sti mai multe despre alergarea ta ca niciodata ”, adauga Pavel Hynek.

Noii pantofi HOVR MACHINA sunt proiectati pentru orice alergator care cauta un echilibru bun de flexibilitate si amortizare. Tehnologia UA HOVR ofera o gravitate zero, amortizeaza perfect impactul la aterizare si returneaza energia absorbita in fiecare dintre pasii tai. Partea superioara a ochiurilor de plasa este extrem de usoara si respirabila si te ajuta sa obtii viteza maxima.

Se merita sa fii membru Top4Running Club

Vei fi mereu mai rapid cu noi. Alatura-te programului nostru de loialitate si bucura-te de multe beneficii.

Intra in club

UA U Velociti Elite 2
underarmour
UA U Velociti Elite 2
underarmour
UA FLOW Velociti Elite
underarmour
UA FLOW Velociti Elite
underarmour
UA W HOVR Machina Off Road
underarmour
UA HOVR DS Ridge Trek
underarmour
UA HOVR Machina 3 Storm
underarmour
UA W HOVR Machina Off Road
underarmour
UA FLOW Velociti Wind
underarmour
UA W FLOW Velociti Wind
underarmour
Nou
UA FLOW Velociti Wind 2 DL 2.0
underarmour
UA HOVR Machina 3
underarmour
Anterior
Urmatorul