5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru
Saucony Triumph 17

Saucony Triumph 17

14. 5. 2020 3 min. de lectura

Saucony® Triumph 17 ales "Editor's Choice" de catre Runner's World in ghidul pantofilor din primavara 2020.

Stilul de viata al performantei la nivel global brandul Saucony, angajat sa imputerniceasca spiritul uman cu fiecare pas, la fiecare alergare si in fiecare comunitate, este incantat sa anunte ca Triumph 17, cu amortizare PWRRUN + ™, a fost numit „Editor’s Choice” de Runner’s World in publicatia Spring 2020 Shoe Guide . PWRRUN +, urmatoarea generatie a amortizorului proprietar al lui Saucony este cu 28% mai usoara fata de amortizarile anterioare premium ale marcii, oferind o senzatie de stabilitate, care este si mai puternica si mai elastica.

Saucony Triumph 17

In recenzia ei despre pantofi, redactorul de teste World Runner, Amanda Furrer, a declarat: „Testerii s-au aratat inraiti de senzatia de plus a Triumph 17. Desigur, nu poți judeca o incaltaminte de alergare doar dupa confort. Initial m-am intrebat daca pantoful ultrasoft ma va inspira sa ridic stafeta in alergarea mea de dimineata. Dar alergare dupa alergare, am ajuns la Triumph mai des decat oricare alt pantof din testul meu. Ceasul meu a citit ritmul maratonului si am devenit dependenta de amortizare si saritura. Sursa acestei propulsii este noua talpa interioara PWRRUN. Saucony spune ca aceasta noua spuma este cu 28 la suta mai usoara si este mai durabila decat predecesorul sau. La alergat, se simte mai elastica si mai flexibila. Inca mai am si alte perechi de incaltaminte de testat, dar acesta este noul meu favorit pe termen lung pentru sezonul de antrenament la maraton. "
 
Toata echipa Saucony  este onorata ca Runners World si comunitatea de conducere globala ne-a recunoscut cu acest premiu ", a declarat Shawn Hoy, vicepresedintele Saucony al produsului global. „Misiunea noastra este de a furniza produse care definesc industria, facand alergatorii mai buni si oferind o estetica ce este in mod distinct Saucony. Alergatorii care doresc un nivel superior in amortizarea de protectie care este usoara si elastica vor fi incantati de calatoria hiper-receptiva si puternica a Triumfului. Abia asteptam ca alergatorii de pretutindeni sa simta ca drumul dispare de sub picioarele lor. Mai simplu spus, am numit-o pentru ceea ce este- Triumf. ”

Saucony Triumph 17

Despre Triumf 17

Cu PWRRUN, cea mai noua generatie de tehnologie de amortizare continua, alergatorii vor aprecia confortul si performanta noului Triumph 17.

  • Noua amortizare PWRRUN ofera o mai mare flexibilitate, durabilitate si elasticitate;
  • PWWRUN+ este cu 28% mai usor decat spuma anterioara a lui Saucony. Vezi video aici.
  • FORMFIT™ infasoara piciorul intr-un sistem de 360 de grade care garanteaza confortul din fiecare unghi
  • Calcaiul si piciorul imbunatatite, incluzand o noua geometrie pentru a spori impulsul inaintarea
  • Punctele de atingere premium includ spuma de guler de lux si captuseala de limba
  • TRIFLEX™ talpa exterioara ofera tranzitii rapide si durabilitate suplimentara
  • Partea superioara a ochiurilor de plasa proiectata cu suprapuneri de imprimare 3D ofera flexibilitate si structură strategica

Se merita sa fii membru Top4Running Club

Vei fi mereu mai rapid cu noi. Alatura-te programului nostru de loialitate si bucura-te de multe beneficii.

Intra in club

ENDORPHIN PRO 4
saucony
Nou
Endorphin Elite
saucony
14. 2.
Endorphin Elite
saucony
Sustenabilitate
ENDORPHIN ELITE
saucony
Nou
ENDORPHIN ELITE
saucony
Nou
Endorphin Pro 3
saucony
Sustenabilitate
Endorphin Pro 3
saucony
Sustenabilitate
ENDORPHIN PRO 4
saucony
Nou
ENDORPHIN PRO 4
saucony
Nou
ENDORPHIN PRO 4
saucony
Nou
ENDORPHIN EDGE
saucony
Nou
ENDORPHIN EDGE
saucony
Nou
Anterior
Urmatorul