5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru

Saucony Peregrine ISO

Saucony Peregrine ISO numiti "Editors' choice" de catre Runner`s World US in ghidul pantofilor de primavara. Saucony’s Peregrine ISO, laudati de Runner`s World ca avand "o aderenta extrem de sigura in timpul alergarii peste teren noroios, cu zapada, inghetat sau alunecos", aduc din nou "o formula castigatoare" pentru alergatorii de trail de pretutindeni.

Saucony Peregrine ISO

Cu tot mai multi alergatori de trail, Saucony, dedicat imputernicirii spiritului uman prin alergare, este fericit sa anunte ca modelul Saucony Peregrine ISO a fost numit "Editors' Choice" de catre Runner's World US in ghidul pantofilor din anul 2019. 

Saucony Peregrine au castigat premiul nostru ‘Editors’ Choice’ in 2016, iar aceasta imbunatatire urmareste formula lor castigatoare" au spus Runner’s World in reviewul lor despre acesti pantofi. Pivoti adanci acopera talpa exterioara pentru o tractiune fantastica la orice viteza. Alergatorii rapizi de trail au iubit aderenta extrem de sigura in timpul alergarii peste teren noroios, cu zapada, inghetat sau alunecos, ce poate sa devina un eveniment neprevazut cu orice greseala mica. Meritele merg catre cei 78 de pivoti - un numar ridicol de mare pentru orice model - care acopera talpa. Cativa pivoti se extind putin chiar si in lateralele pantofului, asigurand stabilitate piciorului in timpul alergarii pe teren namolos.

Saucony Peregrine

“Aceasta versiune noua ce dispune de partea exterioara ISOFIT Saucony, care ofera o potrivire aproape personalizata cu ajutorul partilor laterale atasate de sireturi. Credem ca potrivirea se realizeaza chiar mai bine pe distantele lungi de trail, cand piciorul incepe sa se umfle si are nevoie de un material care sa se acomodeze la forma sa in schimbare. La baza, Peregrine ISO dispune de o talpa EVERUN™ completa. Este un strat subtire de material sub talpic si deasupra talpii interioare, care este mai rezistent decat EVA, insa mai modern si saltaret", au adaugat Runner’s World in review.

Saucony Peregrine

“Castigarea premiului ‘Editors’ Choice’ al Runner’s World  pentru Peregrine ISO−denumit dupa cea mai rapida pasare din lume− este o adevarata onoare pentru intreaga echipa Saucony", a spus Katie Pyle, Product Line Manager pentru Saucony Trail. "Pentru noi, totul incepe de la a-l asculta pe atlet, iar atletii de trail continua sa ne spuna ca potrivirea, confortul si aderenta sunt cele mai importante criterii in alegerea celor mai buni pantofi de alergare trail. Noii Peregrine implinesc toate asteptarile, cu rafinamentul lor inspirat de alergatori si includ o talpa interioara POWERFOAM™ si una exterioara EVERUN™ pentru amortizarea si confortul talpilor, o parte superioara ISOFIT si platforma FORMFIT ce lucreaza impreuna pentru a asigura potrivirea perfecta pe orice teren; si 78 de pivoti, cu o talpa aderenta PWRTRAC, ce le permite alergatorilor sa zboare deasupra terenului trail cu incredere deplina."

ENDORPHIN PRO 4
saucony
Nou
Endorphin Pro 2 W
saucony
Endorphin Elite
saucony
14. 2.
Endorphin Elite
saucony
Sustenabilitate
ENDORPHIN ELITE
saucony
Nou
ENDORPHIN ELITE
saucony
Nou
Endorphin Pro 3
saucony
Sustenabilitate
Endorphin Pro 3
saucony
Sustenabilitate
ENDORPHIN PRO 4
saucony
Nou
ENDORPHIN PRO 4
saucony
Sustenabilitate
ENDORPHIN PRO 4
saucony
Sustenabilitate
ENDORPHIN EDGE
saucony
Nou
Anterior
Urmatorul