END OF SEASON SALE! Alege din peste 5500 de produse -- days --:--:-- Cumpara acum

Saucony Kinvara 10

Pentru a celebra un deceniu de inovatii, Saucony ofera o editie limitata Kinvara 10, ce prezinta designul si coloristica primului model.

Creati plecand de la ideea ca niste pantofi usori pot incorpora calitatile celor mai grei, primul model Kinvara a schimbat jocul intregi lumi a atletismului. In ziua de astazi, Saucony a zecea generatie a multiplului castigator Kinvara, fiind de la inceput un deschizator de drumuri.

Noul Kinvara 10

Cu tehnologia EVERUN™ Topsole si o talpa interioara EVA+ flexibila, pentru o cursa lina, plina de energie, Kinvara 10, cu o deviatie de 4mm, ofera in egala masura sprijinul si aerisirea de care ai nevoie, multumita partii superioare din plasa. Partile din partea de interior a calcaiului, un salut adus modelului original Kinvara, securizeaza confortabil piciorul de sol, in timp ce viteza alergatorului creste. Deoarece nici un picior nu seamana cu altul, imbunatatirile aduse modelului Kinvara 10 includ cea mai noua tehnologie de potrivite Saucony, FORMFIT™, un contur 3D ce incadreaza piciorul cu trei straturi de spuma pentru o adaptare sporita si o mai buna absorbtie a impactului.

Kinvara: Inceputul

In toamna lui 2008, de 7 ori castigator Ironman si atlet Saucony, Linsey Corbin s-a intalnit cu Chris Mahoney, vice presedintele Saucony in design, pentru a colabora intr-o cursa lunga perfecta pentru Triatlonul Ironman. Ar trebui sa defineasca normele industriei, sa limiteze granita dintre reactie si stabilitate, permitandu-i lui Corbin sa zboare in maratonul Ironman de 26.2 mile, urmand apoi etapada de 112 mile pe bicicleta.

“Chris m-a intrebat care ar fi pantoful de cura mult visat de mine", a spus Corbin. "Ca si atlet Ironman, mi-am dorit ceva cu mai multa componenta decat cea a unui pantof usor de cursa, insa nu am vrut nici sa fie prea voluminos, la fel ca pantofii in care ma antrenez. A fost o cerinta mare, provocand astfel echipa de design a brandului, dar si cea de inginerie si tehnologie, pentru a reinventa complet definitia pantofului de alergare."

“Prin testari de amploare si feedback-ul lui Linsey si al celorlalti atleti de elita, am identificat o dorinta pentru o experienta in alergare mai simplificata", a spus Mahoney. "Acele observatii au condus la crearea modelului Kinvara, debutand pe piata cu o grosime a decalajului de 4mm si evidentiind importanta geometriei de sub talpi in relatia picior-pantof."

Un an mai tarziu, in timpul saptamanii cursei Campionatului Mondial Ironman din Hawaii, Saucony a adus o pereche neon-portocalie a modelului Kinvaras lui Corbin. "I-am incaltat si i-am testat la o alergare rapida", a spus Corbin. "Se simteau usori si fresh in picioarele mele; am stiut ca trebuie sa alerg in ei. Imi vor ramane gravate in memorie ultimele doua mile din cursa, cand sprintam pe Palani Hill pentru pozitia finala pe podium. De fiecare data cand incalt un model Kinvara, imi amintesc euforia acelui moment."

“Intr-o industrie in care stilul vine si pleaca, sa vezi acest model Kinvara ca atinge un asemenea record e incredibil", a adaugat Mahoney. "Sa cresti un numar atat de mare de fani loiali in ultimul deceniu, arata cum elementele de rezistenta Kinvara inca mai rezoneaza cu atatia alergatori. Suntem recunoscatori influentei pe care Kinvara a avut-o asupra brandului si privim increzatori in generatiile viitoare."

Kinvara: Filozofia produsului

“Cu primul model Kinvara, echipa noastra de produs a imbratisat identitatea unui nou design captivant, cuplat cu dinamici avansate de alergare", a spus Anne Cavassa, presedintele Saucony. "Si-au imaginat un pantof unde punctul de reactie si stabilitatea usoara nu sunt doua entitati separate, ci sunt integrate impreuna, transformand felul in care piciorul se misca in timpul mersului. Kinvara continua sa reprezinte filozofia noastra inovativa si continua a produsului de-alungul brandului, focusandu-se pe fiecare aspect din pasul alergatorului. Acum, odata ce Kinvara evolueaza din nou, privim inainte catre noi limite depasite in inovatie, in timp ce formam noua generatie a incaltamintei de performanta pentru alergatorii de pretutindeni."

Endorphin Pro 2 W
saucony
Endorphin Elite
saucony
14. 2.
Endorphin Elite
saucony
14. 2.
Endorphin Pro 3
saucony
Sustenabilitate
Endorphin Pro 3
saucony
Sustenabilitate
Endorphin Pro 3
saucony
Sustenabilitate
Endorphin Pro 3
saucony
Nou
Endorphin Pro 3
saucony
Sustenabilitate
Endorphin Pro 3
saucony
Sustenabilitate
ENDORPHIN EDGE
saucony
Sustenabilitate
ENDORPHIN EDGE
saucony
Nou
ENDORPHIN CHEETAH
saucony
Nou
Anterior
Urmatorul