END OF SEASON SALE! Alege din peste 5500 de produse -- days --:--:-- Cumpara acum
RunMotion Coach - Incepe 2022 cu piciorul drept

RunMotion Coach - Incepe 2022 cu piciorul drept

5. 1. 2022 3 min. de lectura

RunMotion Coach este cea mai importanta aplicatie de coaching din Franta. Incepe 2022 cum trebuie.

Pentru a incepe noul an cu piciorul bun, TOP4RUNNING a decis sa-si uneasca fortele cu RunMotion Coach si sa iti ofere coaching personalizat pentru a te ajuta sa-ti atingi obiectivele sportive. Pentru ocazie, incepe anul cu noi.

Cu TOP4RUNNING, obtine 1 luna de abonament Premium gratuit cu codul TOP4RUNNING si alatura-te unei comunitati de peste 200.000 de sportivi.

VREAU SA INCERC

Ce este RunMotion Coach?

RunMotion Coach este o aplicatie coaching gratuit din Franta, creat de antrenori si alergatori de top si disponibil 24/7, oferind un plan de antrenament si sfaturi relevante.

Descarca aplicatia

Program de formare personalizat si in evolutie

Fiecare alergator are un plan de antrenament personalizat, conform experientei sale, dispozitiilor si dorintelor sale, datorita inteligentei noastre artificiale. Cu alte cuvinte: orice nivel, orice scop.

De unde vine?

RunMotion Coach s-a nascut in timpul unei alergari intre Guillaume si Romain ADAM. Aveau din ce in ce mai multi prieteni care doreau sa beneficieze de planuri de antrenament pentru a se pregati pentru primul lor traseu, pentru a merge sub 3 ore intr-un maraton sau pentru a-si imbunatati viteza... Au vrut sa creeze un serviciu accesibil cat mai multor oameni. RunMotion Coach este acum un jucator important in coachingul digital in Franta si se extinde la nivel international.

Runmotion CoachLegenda: Guillaume (stanga) si Romain (dreapta) ADAM, co-fondatorii RunMotion Coach si respectiv 2h28 si respectiv 2h38 la maraton.

Pentru cine?

RunMotion Coach este acum dezvoltat pentru toate tipurile de alergatori. Datorita versatilitatii antrenorilor, veti gasi planuri atat pentru curse rutiere, cat si pentru trasee.

Obiectiv cursa: finisher sau contra cronometru
- 5km
- 10km
- Semi-maraton
- Maraton
- Trail
- Ultra-trail (de la 80km la 160km)

Scopul Wellness 
- Incepe sa alergi 
- Alearga regulat
- Slabeste 
- Nu mai fuma inainte si dupa alergare 

Runmotion coach

Care sunt beneficiile?

Experienta utilizatorului: Relatie cu un coach digital prin mesagerie instant automata (chatbot). Este singura aplicatie in sport care ofera acest lucru.

RunMotion Coach are integrata psihologia sportului cu posibilitatea de a alege personalitatea antrenorului: pozitiva, autoritara sau filozofica.

Calculul ritmurilor de antrenament pe baza modelului de predictie a performantei dezvoltat de o echipa din MIT si CNRS din care a apartinut Guillaume ADAM. Acest model este cel mai precis de pana acum si permite calcularea VMA si anduranta alergatorilor pe baza rezultatelor cursei sale..

Limbi: aplicatia se dezvolta la nivel international si este acum disponibila in franceza / engleza / spaniola.

PRIMESTE PRIMA LUNA PREMIUM GRATUITA CU CODUL TOP4RUNNING
VREAU SA INCERC

Runmotion coach 3