Echipeaza-te pentru vara cu o reducere de pana la 50% Vreau reducere
Run For The Oceans

Run For The Oceans

20. 5. 2021 2 min. de lectura

Fara plastic pe tarmurile oceanelor. Alergatorii din Romania au acum sansa sa sustina eforturile adidas si Parley prin kilometrii alergati!

Pentru a patra oara adidas si Parley for the Oceans organizeaza o alergare caritabila "Run for the Oceans" pentru a creste gradul de constientizare cu privire la poluarea oceanelor lumii. 

"Run for the Oceans" cu echipa Top4Running


Deseurile de plastic sunt o problema care afecteaza atat cele mai inalte varfuri ale planetei cat si cele mai adanci canioane ale marii. In fiecare an, se produc 350 milioane de tone de plastic care se descompun in microplastice in timp. Daca nimeni nu intervine, acesta ajunge in rauri si cai navigabile si distruge ecosistemele oceanelor noastre. Masele de plastic ajung in oceanele noastre, spalandu-se in cele mai indepartate locuri din lume. Plasticul intra in lantul alimentar, dauneaza animalelor marine, distruge habitatele si ne polueaza clima. Nu exista nici o pata pe pamant si nici o parte a oceanelor noastre unde nu exista deseuri de plastic.


Pentru ca oamenii si natura sa supravietuiasca, trebuie sa ne impotrivim valului ascendent al plasticului. adidas si Parley si-au unit fortele pentru a combate poluarea cu plastic care ameninta sa ne distruga oceanele.Pentru fiecare kilometru alergat intre 28 mai si 8 iunie, adidas si Parley vor colecta deseurile de plastic cu o greutate echivalenta a 10 sticle de plastic de pe plaje si insule - in total pana la 500.000 de lire sterline (lbs) in total.

 

Colecteaza kilometri cu echipa Top4Running

Desigur, suntem la inceput cu propria noastra echipa virtuala. Inregistreaza-te gratuit in aplicatia adidas Running, alatura-te echipei "Top4Running" si colecteaza kilometri pentru oceane impreuna cu noi.

"Run for the Oceans" cu echipa Top4Running

4DFWD
ULTRABOOST 21 PRIMEBLUE
Nou
ADIZERO BOSTON 10 M
Sustenabilitate
ULTRABOOST S.RDY
Sustenabilitate
ULTRABOOST 21 W
Nou
ADIZERO PRO
TERREX SPEED ULTRA W
Nou
adizero adios 5 m
Nou
SOLAR BOOST 3 W
Nou
ADIZERO PRO
adizero PRO M
Nou
ULTRABOOST 21
Nou
Anterior
Urmatorul