Cadou gratuit la fiecare comanda de minim 1000 lei Vreau un cadou
Retrospectiva dupa cursa cu Philipp Pflieger

Retrospectiva dupa cursa cu Philipp Pflieger

20. 10. 2021 3 min. de lectura

Ce face de fapt un alergator profesionist la o zi dupa Maratonul de la Berlin? Ai dreptate - raspunde la întrebarile noastre. Pe 27.09.2021 am avut placerea de a-i intampina pe Philipp Pflieger și pe fondatorul Incylence Alex Siegmund la magazinul nostru Top4Running din Berlin.

Ce face de fapt un alergator profesionist la o zi dupa Maratonul de la Berlin? Ai dreptate - raspunde la întrebarile noastre. Pe 27.09.2021 am avut placerea de a-i intampina pe Philipp Pflieger și pe fondatorul Incylence Alex Siegmund la magazinul nostru Top4Running din Berlin.


Pentru toti cei care nu il cunosc inca pe Philipp Pflieger: este un alergator de maraton, autor si gazda de podcasturi. Cu cel mai bun timp de maraton de 2:12:15 ore, este unul dintre cei mai buni alergatori din Germania. Philipp a participat, de asemenea, in acest an, la maratonul de la Berlin si a obtinut chiar locul 16. Chiar daca nu a indeplinit propriile asteptari, performanta ne pare foarte impresionanta.


Si oamenii care au venit la discutile expertilor la Top4Running Concept Store in acea seara, au simtit la fel. Intrebarile s-au tinut lant si chiar daca multi au alergat la maraton in ziua precedenta, iar picioarele lor nu au mai functionat din nou fara probleme: starea de spirit nu ar fi putut fi mai buna.


A urmat un raport detaliat al Maratonului de la Berlin cu toate fazele sale. De la abaterea obiectivului real datorat unei infectii anterioare, calatoria la Berlin in 4,5 ore de la Regensburg cu masina (picior de plumb), conferinta de presa de vineri, temperaturile prea calde in ziua cursei, faptul ca niciun profesionist nu a efectuat o impartire negativa, la obligatiile unui profesionist la final. Philipp ne-a povestit despre emotiile si intamplarile sale din intreaga cursa si aproape am avut senzatia ca am fugit cu el, asa ca a elaborat in mod viu raportul sau.

Blog7


Cand a fost intrebat daca ia scarile dupa un maraton sau, mai degraba, liftul, raspunsul sau a fost: "Ascensorul. Cu siguranta liftul. Dar Kipchoge ia si el liftul. Deci este in regula." Asadar, noi, alergatorii amatori, putem rasufla usurati: Eliud Kipchoge si Philipp Pflieger evits, de asemenea, scarile dupa maraton.

Dar au existat si multe intrebari despre echipamentul sau. De exemplu, am aflat ca Philipp se antreneaza si in pantofi din carbon, nu doar ii scoate din dulap pentru ziua cursei.


Cu toate acestea, intrebarile se concentrau pe sosetele sale colorate, care ieseau de sub blugi si erau drapate si pe tribune in fata podiumului. Philipp a conceput el insusi aceste sosete si chiar a oferit sfaturi si sprijin in timpul procesului de dezvoltare. Cu un aspect agresiv, acest design este conceput pentru competitii rapide, indiferent daca este maraton, 5 km sau alergare virtuala. Si exact cu acest stil, Phillipp isi va ataca urmatoarele obiective. Argumentele pentru sosete: sunt realizate din microfibra Microlon®, ofera o amortizare suplimentara, durabilitate maxima, o manseta dubla in strat, compresie la mijlocul piciorului si o potrivire perfecta. In plus, designul ne va face sa alergam cu cateva secunde mai repede!


Dupa discutia cu expertii, a avut loc o intalnire placuta cu gustari, Erdinger Alkoholfrei si conversatii interesante. Au fost facute fotografii cu Philipp, a semnat carti si sosete si a discutat cu toata lumea. Si asa cum ar trebui sa fie pentru un adevarat profesionist, Philipp Pflieger a ramas pana cand fiecare vizitator si-a pus ultima intrebare.

Noi spunem:


Iti multumim Philipp pentru aceasta seara grozava si asteptam cu nerabdare urmatoarea discutie a expertilor cu tine!