5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru
Inscrie-te acum: Austrian Women's Run - We Run To Move

Inscrie-te acum: Austrian Women's Run - We Run To Move

23. 3. 2022 2 min. de lectura

Cea de-a 34-a editie a ASICS Austrian Women’s Run va avea loc pe 22 mai. Inscrie-te acum si ia parte la evenimentul cu atmosfera unica!

#WeRunToMove - acesta este motto-ul celei de-a 34-a editii ASICS Austrian Women's Run, care va avea loc pe 22 mai. Cu peste 30.000 de participanti din aproape 100 de natiuni diferite, este cel mai mare eveniment sportiv de alergare feminin din Europa. Alergarea numai pentru femei inseamna atmosfera, imputernicire, motivatie si curaj!

De peste 30 de ani, acest eveniment clasic pe scena alergarii feminine a fost mult mai mult decat alergare. Scopul cursei numai pentru femei este de a face femeile si fetele entuziasmate de acest sport. Este vorba despre recunoasterea si vizibilitatea femeilor in toate aspectele vietii. Motto-ul din 2022 #WeRunToMove arata ca femeile pot face diferenta: impreuna la linia de start pentru solidaritate, pentru ca impreuna femeile sunt mult mai puternice!

"Misiunea mea a fost sa inspir femeile si fetele sa alerge. 34 de ani mai tarziu, continui sa urmaresc acest obiectiv", spune Ilse Dippmann, fondatoare si organizatoare a Cursei Femeilor din Austria.

Toate alergatoarele pot incepe pe 22 mai fie cu 5, fie cu 10k. In plus, va avea loc o cursa de Nordic Walking de 5 km.

Gallery

5 k

Indiferent daca vrei sa alergi pe primul tau 5k sau daca vrei sa-ti ataci PB: cursul de 5k este un curs de alergare frumos prin Praterul din Viena, este plat si duce prin natura verde. Vei fi incurajata de trupe, public si grupuri de tobe pe drum, ceea ce ofera o atmosfera fenomenala. 5k este, de asemenea, cursul international pentru femei si cursul principal al Cursei Femeilor din Austria.

Desi alergarea nu se refera doar la performanta, vor exista cateva femei super-rapide care arata ce pot face alergatoarele. In primul rând Gladys Chepkurui din Kenya, a stabilit anul trecut un nou record de curs la 5 k cu 14:49 min. Anul acesta vrea sa-si imbunatateasca propriul record spre 14:30 min.

Gallery

10 k

5 k este prea scurt pentru tine? Atunci dubleaza distanta! Accepta provocarea si lasa atmosfera grozava sa te inspire sa alergi propria ta cursa de 10 km.

Gallery

5 k Nordic Walking

Nu vrei sa alergi, dar totusi vrei sa participi? Atunci inscrie-te la cursul de Nordic Walking de 5 k!

Deci ce mai astepti? Ia-ti prietenii si inscrie-te la Austrian Women's Run!

Click aici pentru inscriere!

1


CURSE & EVENIMENTE