END OF SEASON SALE! Alege din peste 5500 de produse Cumpara acum
Recapitulare Maratonul din Valencia 2022

Recapitulare Maratonul din Valencia 2022

12. 12. 2022 2 min. de lectura

Pe 4 decembrie, ne-am bucurat din nou de un weekend de curse fantastic alături de ambasadorii noștri. Spania era țara, iar Valencia era orașul alergării. Citiți rezumatul uimitor al maratonului Valencia 2022.

De ce doresc toți sportivii profesioniști să concureze la Maratonul Valencia? Desigur, pentru a alerga din ce în ce mai repede. Una dintre cele mai rapide curse din Europa, unde toată lumea vrea să câștige Maratonul PB.

Valencia Marathon

Go Faster. Together.

Am aterizat cu un grup mare dintre ambasadorii noștri care erau gata să facă față unei alte provocări mari - Maratonul Valencia 2022.

Pentru a începe această călătorie uimitoare, am făcut împreună un Shake Out Run prin Valencia, am cunoscut mai bine orașul și am împărtășit atmosfera de maraton cu toți alergătorii de aici.
Valencia Marathon 2

Ready - Set - Go 


Doar câteva ore mai târziu... ziua cea mare era aici! Maratonul este chiar după colț și dacă nu ești nervos, nu ești pregătit... dar noi am fost!

La ora 8:15 cei mai rapizi sportivi au început să dea tot ce au mai bun și după cum știm: într-un maraton, totul este posibil! Dar ambasadorii noștri s-au bucurat de fiecare kilometru și au luptat pentru a obține un nou record personal!

Valencia Marathon 3

Valencia - Cel mai rapid oraș din Spania


Kelvin Kiptum a câștigat cursa masculină în 2:01:52
Dar asta nu este tot: al treilea cel mai rapid om din lume, un nou record de cursă la Maratonul din Valencia și cel mai rapid debut la maraton din toate timpurile. Chiar WOW!
În cursa feminină, Amane Beriso a câștigat și ea cu un timp cu adevărat de clasă mondială (2:14:57).

Valencia Marathon 4Adevărul este: dacă sunteți în căutarea vremii perfecte pentru un maraton în decembrie și un curs smooth și rapid, unde să vă puteți atinge cel mai bun record personal, Maratonul din Valencia este cursa potrivită.

Uită-te la pantofii campionilor..

Vezi modele