END OF SEASON SALE! Alege din peste 5500 de produse Cumpara acum
Povestea Campionatului meu European - de Yassin Bouih

Povestea Campionatului meu European - de Yassin Bouih

21. 12. 2022 4 min. de lectura

O ștafetă de aur care îmi va rămâne în inima. De la antrenamente în podgorii până la emoția de a cânta pentru prima dată Imnul Național pe podium; apropiindu-se de europeni.

Dragoste și ură de cross-country


Pentru mine, cursele de cros au fost dintotdeauna ca acel fel de mâncare pe care nu vrei să o mănânci când ești mic, dar părinții tăi vor să mănânci pentru că este sănătos.
Nu i-am iubit niciodată, dar știam că iarna mă vor face să fiu mai puternic vara! Cross-country vă poate învăța ce sunt efortul real, sacrificiul și adaptabilitatea.
Chiar dacă efortul este uriaș, ei m-au modelat mereu fizic și mental, ajutând să termin antrenamentele de iarnă în cel mai bun mod.
Yassin Bouih

Antrenamentele mele în podgoriile din Reggio Emilia


În ultimii doi ani, m-am antrenat pentru sezonul de iarnă în podgoriile lui Borzano, în provincia Reggio Emilia. Este un teren foarte tehnic, cu noroi, dealuri și curbe în podgorii.
Pe acest traseu, folosesc mereu tepi și, datorită Nike ZoomX Dragonfly m-am simțit mai stabil și mai în siguranță.
I knew that the itinerary of the European Cross Country Championships of Venaria Real is full of relevant hills and slopes, therefore training in Borzano has been very helpful.

Cumpără Nike ZoomX Dragonfly

 

11 decembrie: Campioni europeni la ștafeta mixtă 4x1500m


Știam că avem o echipă puternică, deoarece colegii mei Pietro, Gaia și Federica sunt cu siguranță printre cei mai puternici alergători de mijloc din istoria noastră națională.
Știam că alergarea acasă va fi incitant și antrenant.
Dar niciunul dintre noi nu s-a așteptat vreodată la o medalie de aur, atât din cauza superstiției, cât și pentru că cross country este întotdeauna un mister, este imposibil să prezicem ce se va întâmpla în ziua cursei!
Când mă gândesc la cursă, încă am fiori, atât gândindu-mă la picioarele coechipierilor, cât și la ale mele...
Veselia publicului a fost uimitoare, ca un fel de impuls din spate până la linia de sosire!
Să-l văd pe colegul meu de echipă Gaia în ultimii câțiva metri a fost ca un timp înghețat! Îmbrățișarea de grup după linia de sosire a fost o recompensă minunată pentru toate sacrificiile făcute în podgorii!

 

Momente mici, dar de neuitat


Au fost multe detalii care au făcut totul de neuitat.
Oameni care ne țipă numele, bombe fumigene, afișe, emoția tatălui meu fluturând steagul național, alergând în sala trăsurilor din La Venaria Reale... acestea au fost momente mici, dar de neuitat!
Emoția din ochii copiilor după cursă, venirea la noi cerând o poză sau un autograf este lucrul pe care nu îl voi uita niciodată! Poate pentru că nu cu mult timp în urmă eram unul dintre acești copii. Misiunea mea este să transmit mesajul că, cu diligență și dăruire, poți face diferența și poți schimba lucrurile.
Yassin Bouih European Cross Country Champion

L’Italia chiamò” sunetul imnului italian pe care nu îl voi uita niciodată


Visul fiecărui copil care își începe drumul în sport este să aibă șansa de a cânta imnul național, pe cea mai înaltă poziție a podiumului.
Făcând acest lucru în fața un publicul de acasă, cu familia, prietenii și antrenorul tău, aceasta este cireașa de pe cel mai frumos tort.
Când eram copil, uram să mănânc pește, chiar dacă părinții mei mă obligau să o fac, atunci am început să-l includ în dieta mea și să înțeleg importanța lui! Cross-country înseamnă mult efort, iar antrenamentul la temperaturi scăzute și dealuri, dar jur că vor da roade! Acestea sunt cuvintele unui campion european de cros care obișnuia să urască crosul.


Descoperiți produsele preferate ale unui campion


by Yassin Bouih, Nike - Top4Running ambassador and National Italian T&F Team athlete
© Chiara Montesano , Paolo Codeluppi - CPstudio