5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru
Pantofi de alergare potriviti pentru terenuri noroioase

Pantofi de alergare potriviti pentru terenuri noroioase

23. 11. 2022 5 min. de lectura

Nu există vreme rea, doar un alergător cu pantofii nepotriviți! Ce pantofi de alergare pentru noroi să alegi și ce caracteristici ar trebui să aibă? Inspirați-vă și alergați pe terenul noroios cu Top4Running.

Un teren noroios te poate surprinde oriunde - într-un parc al orașului, în pădure sau în munți. Deși poate că nu pare așa la început, acesta este un tip de teren accidentat. Stabilitatea ta este foarte compromisă și poți cădea sau suferi alte răni. Alegerea încălțămintei potrivite este esențială și mai importantă ca niciodată.

Ce caracteristici ar trebui să aibă pantofii de alergare pentru noroi?

  • Modelul agresiv pe talpă - Baza absolută pentru un pantof de alergare pentru teren neasfaltat. Datorită aderenței, pantoful mușcă în noroi și îți oferă o senzație de siguranță și stabilitate.
  • Partea superioară durabilă - În timpul unei spectacole, pantofii tăi se confruntă cu abraziuni, tranșee și fenomene naturale, inclusiv noroi. Pentru a rezista în aceste condiții și pentru a vă permite să obțineți performanțe maxime și sigure, acestea trebuie să fie fabricate din materiale durabile, de exemplu, nailon balistic împreună cu cauciuc.
  • Confortabil în interior - Utilizarea țesăturilor fine pe interior vă va oferi suficient confort.
  • Nivel scăzut până la mediu de amortizare - Acest lucru depinde de nevoile tale specifice și de lungimea cursei, dar drumurile acoperite cu noroi sunt un tip de suprafață moale pe care te poți descurca cu amortizare scăzută. Când aleri pe teren noroios și denivelat, trebuie să ai în primul rând stabilitate în contactul gleznei și piciorului cu suprafața pe care alergați. Poți reacționa astfel mai rapid la schimbările de direcție sau mișcările imprevizibile.
  • Construcție impermeabilă sau impermeabilă - Noroiul, bălțile și umezeala sunt cei mai buni prieteni. Dar nu-ți face griji pantofii impermeabili sau pantofii cu o membrana Gore-Tex pot deveni partenerul tău! Ele resping apa fără a sacrifica respirabilitatea.

Și ce tip de pantof de alergare îndeplinește aceste cerințe? Da, corect! The

PANTOFII PENTRU TRAIL

Avem pentru tine 5 favorite ale alergării, în care vei depăși kilometri în noroi cu încredere și zâmbet!

1) Salomon Supercross

Pantofi de trail legendari pentru teren fără compromisuri, cu urechi și mai mari și caneluri suplimentare pentru îndepărtarea maximă a noroiului. Acesta este Salomon Supercross. Talpa Mud Contagrip® vă va oferi o aderență maximă pe suprafețele neasfaltate, aspre și noroioase. Sunt disponibile și într-o versiune impermeabilă Gore-Tex Pe scurt, Supercross iubește alergările noroioase! Îl au chiar și în numele tălpii. Și ca cireașă de pe tort, acestea sunt realizate din material reciclat.

Bărbați Femei

Salomon_Supercross

2) Inov-8 Talon

Pantofii de alergare din această colecție au vârfuri înalte de 4-8 milimetri pe talpă, cu ajutorul cărora poți menține un contact fiabil și stabilitatea chiar și pe terenuri noroioase. Construcția este rezistentă la abraziune și șanțuri și previne pătrunderea murdăriei. Puteți alerga o cursă rapidă de traseu și, de asemenea, o cursă lungă ușoară cu acest pantof.

Bărbați Femei

Inov-8_Talon

3) Inov-8 Roclite 

Îți plac alergările lungi și vrei să fii pregătit pentru orice condiții, inclusiv noroi? Apoi puneți-vă un pantof din colecția Roclite de la Inov-8. Modelele mărcii Inov-8 sunt de obicei mai înguste și mai potrivite pentru distanțe scurte și medii. Cu toate acestea, acest model promite confort datorită formei mai late a părții reflectorizante (degetul de la picioare). Talpa ROCLITE cu un amestec de grafen, care îmbunătățește proprietățile funcționale ale cauciucului, oferă o flexibilitate mai mare, durabilitate mai mare și rezistență la abraziune.

Top4Running TIP: Dacă mergi pe o cursă lungă, nu uita să porți un rucsac pentru alergare. Puteți pune în el un sistem de hidratare, gustări și lucrurile personale.

Bărbați Femei

Inov-8_Roclite

4) Craft OCR

Pantoful a fost dezvoltat pentru OCR, adică pentru cursele cu obstacole unde există mult noroi. Nu se numește „rachetă de noroi” degeaba. Și îți explicăm de ce! Baza pantofului este o talpă agresivă din cauciuc foarte aderență, care te ține în mod fiabil pe terenuri noroioase. Amortizarea optimă este construită pe o cădere mai mică de 5 mm pentru control, precizie și stabilitate maxime chiar și la viteze mari, deoarece Craft OCR este un pantof conceput pentru performanță maximă. Constructia este realizata din materiale neabsorbante si se adapteaza la forma piciorului.

Bărbați Femei

Craft_OCR

5) New Balance Hierro

Modelele din colecția Hierro vor sprijini sportivii cu experiență și, de asemenea, alergătorii de agrement pe terenuri noroioase. Talpa Vibram® de înaltă calitate oferă o tracțiune excelentă pe suprafețe neasfaltate și noroioase. În plus, acest pantof de traseu universal cu amortizare FreshFoam vă va oferi un confort adecvat. Această colecție oferă și pantofi cu membrană Gore-Tex care protejează picioarele de vânt și apă fără a sacrifica respirabilitatea.

Bărbați Femei

NewBalance_Hierro

Dacă ești interesat de alergare pe trail, investiția în pantofi de calitate merită cu siguranță - vei obține un partener durabil, stabil și de încredere cu care poți depăși chiar și cei mai murdari kilometri!


SFATURI DE ANTRENARE