END OF SEASON SALE! Alege din peste 5500 de produse -- days --:--:-- Cumpara acum
Pantofi de alergare potriviti pentru potecile forestiere

Pantofi de alergare potriviti pentru potecile forestiere

15. 11. 2022 5 min. de lectura

Pantofii de alergare pentru pădure trebuie să aibă mai multe caracteristici de bază pentru o alergare sigură și eficientă. Terenul neuniform, rădăcinile, pietrele și umezeala sunt condiții fără compromisuri. Ce pantof să porți?

Pădurea este unul dintre cele mai populare locuri pentru alergare. Este unică în fiecare anotimp, iar liniștea, foșnetul frunzelor sau cântatul păsărilor sunt o binecuvântare pentru suflet. Pentru a vă bucura maxim de alergare pe potecile forestiere și pentru siguranță, trebuie să fiți echipat pentru asta - și de unde să începeți decât cu pantofii de alergare, care sunt cheia fiecărei alergări!

Dar mai întâi lucrurile. Este evident că nu ți vei descurca prea bine cu pantofii de drum în pădure. Pantofii de traseu pentru terenul forestier vor fi cel mai bun partener. Acestea au câteva avantaje pe care le veți aprecia pe traseele din pădure:

  • O prindere agresivă care mușcă în poteca moale din pădure și poți fugi fără teamă
  • Materiale durabile care vă protejează picioarele și încălțămintea în sine de abraziune
  • Un nivel optim de amortizare care asigură impacturi netede, dar menține totuși contactul cu suprafața
  • Modele cu fețe impermeabile sau cu membrană Gore-Tex care vă va menține picioarele uscate

De ce sunt importante aceste funcții? În timpul unei performanțe, ele ajută la reducerea riscului de rănire, care este semnificativ mai mare atunci când alergați în pădure decât pe asfalt.

Și care sunt preferatele pădurii? Avem pentru tine 5 sfaturi pentru pantofi pentru trasee și păduri - fiecare un pantof de traseu, dar în același timp potrivit pentru un alergător diferit. Pe care o vei alege?

1. Salomon Speedcross

Pantofii de trail Salomon sunt întotdeauna o idee bună. Colecția Speedcross este destinată aproape tuturor tipurilor de teren - vă va ține pe drumurile forestiere neasfaltate, precum și pe terenul tehnic montan și stâncos. EnergyCell™+ situat în talpa intermediară oferă un retur unic de energie cu durabilitate și amortizare semnificative. Datorită construcției, este mai potrivit pentru alergări mai lungi și ușoare decât pentru curse rapide.

Bărbați Femei

SalomonSpeedcross

2. adidas Terrex

Cauți un pantof din materiale durabile? Acest lucru și multe altele sunt oferite de modelele adidas Terrex. Un pantof de traseu exclusiv pentru terenuri denivelate și ude din pădure, unde talpa Continental asigură o aderență excelentă, iar datorită tehnologiei Gore-Tex, picioarele tale pot rezista la roua pădurii sau la bălți. Pantoful este rezistent, dar in acelasi timp respirabil. Și când să pun acest pantof? Acesta este un pantof de antrenament universal pentru alergări scurte și lungi.

Bărbați Femei

adidasTerrex

3. Saucony Peregrine

Viteza este obiectivul tău principal? Pantoful Saucony, numit după cea mai rapidă pasăre din lume, îți oferă literalmente aripi. Prinderea agresivă din cauciuc adeziv PWRTRAC vă menține pe suprafața pădurii neuniformă, moale și adesea alunecoasă. Pregătește-te să călărești, te așteaptă o aventură pe traseu în vârful copacilor!

Bărbați Femei

SauconyPeregrine

4. Inov-8 Parkclaw

Dacă abia începi cu trail running și poteci în pădure, acest pantof este alegerea potrivită. Îți oferă confortul și amortizarea pe care le cunoști de la pantofii pentru asfalt, dar datorită aderenței optime, este potrivit pentru drumurile forestiere asfaltate și parcurile orașului. Talpa intermediară powerflow+ este formată din două părți - partea inferioară este mai dură și dinamică, în timp ce partea superioară este realizată dintr-un material mai moale pentru confort chiar și în timpul alergărilor lungi. Între aceste părți se află armătura polimerică DFB, care copiază forma tendonului de pe fundul piciorului (fascia plantară) și îmbunătățește stabilitatea de ansamblu a pantofului, pe care cu siguranță o vei aprecia în pădure.

Bărbați Femei

Inov8Parkclaw

5. Altra Lone Peak

Ai o formă de alergare de top și mobilitate și ești în căutarea unui pantof pentru pădure cu cădere zero? Apoi verificați pantofii de trail din colecția Lone Peak de la Altra. Un pantof minimalist cu amortizare medie-înaltă și cădere zero, adică zero diferență între înălțimea amortizarii în călcâi și vârf. Datorită prinderii, te poți baza pe el atât în condiții uscate, cât și umede. La fel ca toate modelele Altra, acestea au o formă mai largă pentru mult spațiu.

Bărbați Femei

AltraLonePeak

Top4Running TIP: Încă eziți și nu știi dacă asfaltul sau suprafața terenului este mai aproape de tine? Încearcă mai întâi mijlocul și cumpără pantofi de alergare potriviti pentru drum și traseu..

În calitate de specialist în alergare, te vom echipa din cap până în picioare. Aruncă o privire la hainele de alergare și la echipamentul de alergare și aleargă către aventura ta!

Îmbrăcăminte de alergare Echipament de alergare