Pantofi impermeabili - Alege-ți modelul și antrenează-te oricând! Cumpara acum
On Track Night Vienna X Top4Running

On Track Night Vienna X Top4Running

26. 5. 2023 2 min. de lectura

Vino alături de Top4Running la evenimentul On Track Night Vienna! Sărbătoriți arta alergării, mergeți la linia de start cu sportivii pro, alăturați-vă comunității de alergare de 5 km sau veniți să experimentați evenimentul!

Track Nights sunt serii de evenimente pe pistă găzduite de On Running. În această vară, Track Nights au început la Los Angeles pe 5 mai și vor continua în Europa. Pe 20 mai la Londra, 10 iunie la Paris și pe 17 iunie pentru prima dată la Viena, cu Top4Running ca partener oficial!

Ce poți aștepta cu nerăbdare?

  • Performanțe uimitoare: atleți profesioniști și sportivi de înaltă performanță care concurează pe distanțe de 800 m, 3000 m obstacole și 5000 m.
  • Community Run: o cursă distractivă de 5000 de metri pe pistă, care este deschisă tuturor! Înscrie-te aici pentru a te alătura.
  • Atmosferă: artiștii și DJ-ii locali de muzică vor crea hype și energie.
  • Stand Top4Running cu cele mai tari și mai noi produse de la On Running

Marchează-ți calendarele și înscrie-te aici pentru a participa la eveniment! Mergi la linia de start cu sportivii profesioniști, alătură-te comunității de alergare de 5 km sau vino să încurajezi și să sărbătorești arta alergării.

Vienna Track Night

FACTS:  

CÂND?  17 IUNIE 2023 

UNDE? LAZ Wien, Meiereistraße 18, Vienna, Austria 

Reserve your spot now!


CURSE & EVENIMENTE