5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru

On Cloudswift

Brandul elvetian sportiv On dezvolta o noua inovatie in amortizare - spuma Helion realizata special.

De noua ani, brandul elvetian sportiv On a inspirat scena alergarii cu tehnologia sa unica CloudTec®.  Acum compania anunta ultima sa inovatie revolutionara odata cu lansarea pantofilor de alergare de performanta Cloudswift, primiul model care beneficiaza de noua super-spuma On Helion™.

Spuma Helion™  combina proprietatile pe care alte spume nu le au, oferind rezistenta si reactie la un nivel nemaiatins pana acum. Noua spuma unica On Helion™ este creata dintr-o structura speciala de elemente stabile, dure, de fuziune si segmente moi si elastice. Acest lucru asigura o rezistenta mai mare, fara a adauga greutate si o reactie mai buna fara a sacrifica amortizarea. Multumita capacitatii sale de rezistenta la temperatura, amortizarea ramane de calitate premium - indiferent ca afara este frig sau cald. Proprietatile sale de durata in inapoierea energiei ofera protectie pe orice teren si performanta in orice cursa.

“‘Fara compromisuri’ a fost motto-ul pe care ni l-am setat in realizarea acestei super-spume", explica Olivier Bernhard, co-fondator On si multiplu campion Ironman. "Ca si alergator, ai nevoie de un pantof care sa exceleze in toate caracteristicile, pentru ca si tu sa poti face la fel. Nu vrei sa accepti ce e pe locul al doilea. Devreme ce nici o alta spuma nu a putut sa ne ofere tot ce ne-am dorit, ne-am decis sa o cream personal. Helion™ este o spuma mai moale si mai agila, pentru o cursa pe care o vei simti cat mai energizanta la fiecare pas."

Noul model Cloudswift este realizat pentru alergatorii urbani, carora le place sa-si pastreze pantofii cat mai usori si rapizi, insa sa beneficieze si de amortizare superioara si protectie pe orice teren. In timp ce elementele Cloud nou create de pe talpa se pliaza diagonal pentru a spori amortizarea orizontala, intariturile din cauciuc rezistent ofera o tractiune mai buna. In talpa, elementele Cloud se conecteaza cu canalul central pentru o impingere (la sol) cat mai directionata, fara pierdere a energiei.