END OF SEASON SALE! Alege din peste 5500 de produse -- days --:--:-- Cumpara acum
Noul Adidas SOLARBOOST 3

Noul Adidas SOLARBOOST 3

17. 12. 2020 3 min. de lectura

Acest nou pantof de alergare adidas ✅ este tovarasul perfect pentru distante lungi.

Ultra confortabili: cu asta asociaza majoritatea alergatorilor adidas noul model SOLARBOOST shoe. Fidel motto-ului: cu cat investesti mai multa energie, cu atat mai multa primesti. Inspirat de ingineria aerospatiala, SOLARBOOST este un pantof de alergare foarte tehnic, pentru alergatorii de distante lungi. Iar acest companion ideal pentru orice tip de distanta vine acum cu o imbunatatire. 
Sub tema: ai incredere in pantofii tai, ai incredere in alergarile tale, din campania "Trust your Run" a SOLARBOOST 3: 

solarvideoen

Pantofi noi - chiar mai multa energie focusata

Material din plasa realizat in straturi

Materialul de plasa realizat cu precizie in straturi printr-o baza de fibre. Acestea sunt intarituri cusute pentru un sprijin tintit la mijlocul piciorului. Acestea asigura un nivel ridicat de confort inca de la primul pas. In plus, partea de plasa este acum taiata usor mai sus si ofera astfel o indrumare mult mai mare, cu un nivel ridicat de confort.

Talpa intermediara BOOST cu sistem de torsiune Linear Energy Push

Talpa BOOST regandita: ofera confort maxim si revenire energetica la toate temperaturile exterioare. In combinatie cu LITESTRIKE (tehnologie de amortizare super usoara, super confortabila), se creeaza o senzatie de alergare mult mai directa. In plus, sistemul de torsiune Linear Energy Push (LEP) se misca odata cu piciorul pentru o aterizare lina si sprijin la mijlocul piciorului in timpul dezprinderii de la sol. Acest lucru sporeste libertatea de miscare de la calcai pana in varful piciorului.

Stretchweb cu cauciuc Continental

Talpa exterioara Stretchweb se flexeaza natural pentru o plimbare plina de energie, iar cauciucul Continental iti ofera o tractiune superioara.

Sina SOLAR Propulsion si calcaiul Fitcounter Ferse

Fit Counterul din calcaiul modelului adidas SOLARBOOST 3 a fost, de asemenea, imbunatatit in continuare. Acest suport pentru calcaie garanteaza libertatea de miscare optima pentru tendonul lui Ahile si ofera o potrivire perfecta. Sina de propulsie solara (constructia cadrului) stabilizeaza si ghideaza piciorul la fiecare pas. Acest lucru face ca SOLARBOOST 3 sa fie combinatia perfecta dintre un pantof neutru si unul stabil.

Primegreen

Primegreen este eticheta proprie adidas pentru produsele realizate din materiale reciclate. Aceasta inseamna ca SOLARBOOST 3 este fabricat dintr-o serie de materiale de inalta performanta reciclate.

Noul SOLARBOOST 3 este conceput pentru o alergare stabila si receptiva. Experimenteaza energia care cunoaste o singura directie: inainte.

Ia-ti Solarboost 3