END OF SEASON SALE! Alege din peste 5500 de produse -- days --:--:-- Cumpara acum
Noua colectie Nike - exclusiv la Top4Running

Noua colectie Nike - exclusiv la Top4Running

16. 2. 2021 2 min. de lectura

Echipeaza-te impreuna cu echipa ta profesionala pentru urmatoarea competitie.

Stii problema ca sportivii profesionisti au intotdeauna cele mai tari si mai noi echipamente, dar simti ca pierzi secunde sau centimetri doar pentru ca nu te simti confortabil in hainele de competitie?

Rezolvam problema prezentand noua colectie de echipamente Nike, care este disponibila doar pe Top4Running!

„Haina face pe om” - si sportiv! Cu noua colectie a echipei Nike, poti duce in cele din urma imbracamintea de competitie la nivelul urmator!

Doar aici, la Top4Running, iti oferim tinute Nike noi, in multe culori diferite, la timp pentru anul olimpic - sigur va fi ceva si pentru clubul tau!

Verifica acum!

Am reusit deja sa-i convingem pe Nele Weßel, vicecampion german U20 la 800 de metri, si pe Julius Lawnik, al 3-lea la Campionatele Europene si de mai multe ori campion al Germaniei la 1500 de metri, de noua lor imbracaminte si sa-i cucerim pentru un video!

In timp ce Nele este deosebit de convinsa de calitatea materialului, Julius spune ca este „cea mai buna imbracaminte de echipa pe care am avut-o vreodata!“

feeffd

Dar indiferent daca alergi, sprintezi, sari sau arunci - avem stilurile potrivite pentru fiecare sport, dimensiune si preferinta! Click aici si comanda pentru tine si echipa ta sau lasa expertii nostri sa te sfatuiasca gratuit.

Cumpara acum!

La cerere, imbracaminte poate fi imprimata si cu logo-ul clubului sau cu alte logo-uri individuale!

Daca ai intrebari, suntem la fata locului si putem fi contactati in orice moment prin e-mail: sales@top4sport.com de luni pana duminica!