Nike ZoomX Invincible Run

Nike ZoomX Invincible Run

16. 2. 2021 3 min. de lectura

Conceput pentru a ajuta la reducerea accidentelor si pentru a-ti face alergarea mai usoara.

Nike a crezut intotdeauna ca oamenii au potentialul de a realiza orice. Dar in fiecare an prea multi alergatori sunt pusi pe tusa de accidentari, impiedicandu-i sa-si atinga obiectivele. Prin urmare, au inceput sa puna cateva intrebari: Ce se intampla daca fiecare zi libera ar fi fost o decizie? Ce recorduri am putea depasi?

 

Proiect: Alearga fara frica

Aceste ganduri au fost inceputul proiectului lunii: Alearga fara frica. Odata cu aceasta, Nike s-a angajat in 2019 intr-o misiune de a dezvolta incaltaminte inovatoare de prevenire a ranilor. Toti alergatorii pot obtine mai mult din antrenament si pot pierde frica de accidentare.

 

Nike ZoomX Invincible Run

Anul acesta, Nike isi extinde oferta care ii ajuta pe alergatori sa alerge fara teama prin adaugarea Nike ZoomX Invincible Run. Echipat cu cea mai moale si mai receptiva amortizare pe care Nike a dezvoltat-o vreodata.

Testele arata ca Nike ZoomX Invincible Run reduce leziunile la o rata similara cu Nike React Infinity Run, care, intr-un studiu separat, a demonstrat ca reduce leziunile cu 52% comparativ cu Nike Air Zoom Structure 22, pantoful traditional de control al miscarii .

Nike ZoomX Invincible Run a fost conceput in principal pentru antrenamente mai lungi. In acest scop, partea superioara Flyknit a fost dezvoltata in continuare si ofera acum zone de respirabilitate in care piciorul se incalzeste cel mai mult. Este puternic si durabil si ofera o potrivire sigura pentru picior. In plus, glezniera este amortizata pentru a oferi o senzatie moale si confortabila - indiferent de cat timp dureaza alergarea.

Deoarece este conceput special pentru alergari lungi, are o multime de materiale de amortizare in consecinta. Spuma Nike ZoomX este receptiva si usoara. Este aceeasi spuma care este, de asemenea, utilizata la pantofii marca Nike din seria Vapor si Alphafly si se stie ca asigura o intoarcere optima a energiei la fiecare pas. Inaltimea mai mare a spumei ofera o experienta de alergare confortabila si moale chiar si dupa mai multe mile. Spuma are forma unui balansoar pentru a oferi suport pentru cele trei faze ale pasului unui alergator. Prin urmare, este posibila o rasturnare echilibrata cu suficienta stabilitate pentru a mentine chiar si alergatorii obositi de la distributia patologica a sarcinii. Forma larga, exagerata la nivelul antepiciorului si materialul calcaiului asigura o stabilitate suplimentara.

Talpa exterioara Waffle creata folosind date informate de alergator pentru tractiune acolo unde alergatorii au nevoie. Aceste informatii au ajutat, de asemenea, sa ghideze designul si aspectul peretilor laterali ai pantofilor.

Din cauza situatiei Corona si a rezolutiilor de Anul Nou, in prezent alerga mai multi oameni decat oricand. Ce se intampla daca toti cei care si-au stabilit un obiectiv l-au atins? Ce se intampla daca toti cei care au inceput sa alerge nu se vor mai opri niciodata?

Permite-ne sa mergem impreuna in aceasta misiune: cumpara acum Nike ZoomX Invincible Run si obtine stabilitate si asistenta pentru kilometri intregi.

Castiga mai multe din alergat!