5% extra reducere pentru membrii Clubului chiar acum Devino membru

Nike Vomero 14 – pantofi confortabili la dieta

In ierarhia Nike, Vomero  a fost mereu cel mai confortabil si amortizat model. Materialul bogat de intaritura din fiecare loc in care pantoful iti atinge piciorul, combinat cu un strat subtire de amortizoare, au facut Vomero atat de placut de purtat la fel ca slapii de spa. Acest confort de neegalat vine totusi cu un pret, deoarece pantoful a fost ceva mai greu. Insa cu modelul 14, Nike si-a ajustat putin reteta clasica pentru Vomero.

La prima impresie, poti observa rapid ca volumul materialului folosit a fost redus semnificativ. Limba de curse, sireturi minimaliste, Flywire - toate caracteristicile familiare ale pantofilor Nike mai rapizi. Totusi, greutatea usoara nu a fost introdusa in detrimentul confortului, iar eu unul chiar am fost multumit de confortul oferit. Sireturile sunt tinute in loc de cabluri ce acopera limba, permitandu-ti sa fixezi intregul pantof, fara ca acesta sa fie prea stramt in interior. Partea superioara a limbii este extrem de subtire, iar amortizarea incepe doar acolo unde sireturile apar. Aceasta parte este foarte aerisita si subtire. La fel ca pantofii mai rapizi Nike, noii Vomero vin intr-un design atractiv cu un calcai bine definit. Forma dinamica este chiar mai bine conturata de designul ondulat al stratului sau de amortizare care fixeaza calcaiul. Iar forma de la spatele pantofului este foarte potrivita pentru tendonul lui Ahile, ceea ce reprezinta mereu un plus. Frumos si functional, asa cum ar trebui sa fie.

Nike Vomero 14 ramane loial caracterului sau confortabil si amortizat, in special in talpa interioara si exterioara. Totusi, chiar si asa putem vedea o schimbare majora in straturile si spuma de amortizare pe care designerii Nike au creat-o in ultimii doi ani. Pantoful inca se simte foarte confotabil, si totusi mai usor si mult mai dinamic. Talpa interioara este mai moale in partea calcaiului, iar asta vei aprecia mult in pasajele de coborare. In contrast, partea pe care o folosesti la desprinderea de la sol este mai intarita pentru a reduce pierderea energiei. Vomero 14 inca este un pantof confortabil pentru curse usoare, in care te bucuri de atmosfera si imprejurimi, dar poti accelera foarte rapid in ei. Ii va satisface pe alergatorii pe asfalt experimentati, dar va fi si un model ideal pentru incepatorii mai grei. Pentru toti ceilalti alergatori, acestea ar fi variantele “must-have” pentru a-ti completa cea mai grozava colectie: Vaporfly, Zoomfly, Pegasus si Vomero (de la rapid la confortabil).

 

Continua acei kilometri si mentine-te sanatos! 

Vítek Pavlišta

 

 

Alphafly 3
nike
M MONT BLANC CARBON
altra
ENDORPHIN PRO 4
saucony
Sustenabilitate
AIR MAX 270
nike
Nou
ZOOM JA FLY 3
nike
WMNS AIR FORCE 1 '07
nike
Cloudboom Echo 3
onrunning
Sustenabilitate
Vaporfly 3 Premium
nike
ZoomX Dragonfly
nike
Vaporfly 3
nike
SUPERBLAST
asics
FuelCell Rebel v4
newbalance2
Anterior
Urmatorul