MID SEASON SALE - Economisiți până la 60 % la articolele selectate CUMPARA ACUM

Nike Joyride

Nike Joyride se alatura modelelor Nike Air si Nike React ca ultima inovatie a diversitatii companiei in materie de amortizare. Joyride este creat pentru a pastra picioarele fresh cu o baza personalizata ce ofera o absorbtie grozava a impactului intr-un design modern si usor.

Nike Joyride

Particularitatile: 

  • Nike Joyride este un produs Nike, cu un sistem de amortizare realizat din  mii de perlute TPE.
  • Perlutele sunt plasate in capsule speciale, care permit spumei sa se extinda in toate directiile (numim asta transferare multi-dimensionala).
  • Sistemul creeaza o talpa dinamica ce se muleaza pe forma piciorului si se personalizeaza diferit.
  • Capsula speciale se bazeaza pe forma pe care piciorul o are in momentul in care atinge solul in miscare. Calcaiul, de exemplu, este mai lat pentru a absorbi impactul, in timp ce mijlocul este pregatit sa ofere o tranzitie usoara inainte.
  • Senzatia unica este asemanatoare cu cea a alergatului pe baloane.

Jyoride

Tehnologia din spate:

  • Joyride este rezultatul incercarilor intense si interactive. O suta cincizeci de materiale au fost testate inainte de a ramane la variante de TPE (un conglomerat de plastic si cauciuc) pentru perlute.
  • Realizarea capsulei speciale a ajutat la solutionarea problemei legate de migrarea perlutelor prea mult incat sa fie inconfortabile. Cu aceste capsule, designerii Nike au creat o zona speciala pentru fiecare repetitie Nike Joyride.
  • Perlutele sunt dispersate in capsule pentru a se alinia cu nevoile speciale ale performantei tale la fiecare pas. (De exemplu, daca sunt 8.000 de perlute intr-un pantof de alergare, 50% dintre acestea vor acoperi partea de calcai, in timp ce cealalta jumatate va amortiza varful piciorului.)Joyride

Nike Joyride se va lansa odata cu Nike Joyride Run Flyknit. Create pentru toti alergatorii, amortizarea moale si tranzitia usoara ajuta la alinarea impactului cu solul - aspect important indiferent daca esti un maratonist care se antreneaza pentru maraton sau un novice care e in cautarea adevaratului pas.

M MONT BLANC CARBON
altra
Nou
ENDORPHIN PRO 4
saucony
Nou
AIR MAX 270
nike
Nou
ZOOM JA FLY 3
nike
WMNS AIR FORCE 1 '07
nike
Cloudboom Echo 3
onrunning
Nou
Vaporfly 3 Premium
nike
Vaporfly 3
nike
Nou
SWOOSH WRISTBANDS
nike
SUPERBLAST
asics
Nou
FuelCell Rebel v4
newbalance2
SWOOSH WRISTBANDS
nike
Anterior
Urmatorul