END OF SEASON SALE! Alege din peste 5500 de produse Cumpara acum

Nike Joyride

Nike Joyride se alatura modelelor Nike Air si Nike React ca ultima inovatie a diversitatii companiei in materie de amortizare. Joyride este creat pentru a pastra picioarele fresh cu o baza personalizata ce ofera o absorbtie grozava a impactului intr-un design modern si usor.

Nike Joyride

Particularitatile: 

  • Nike Joyride este un produs Nike, cu un sistem de amortizare realizat din  mii de perlute TPE.
  • Perlutele sunt plasate in capsule speciale, care permit spumei sa se extinda in toate directiile (numim asta transferare multi-dimensionala).
  • Sistemul creeaza o talpa dinamica ce se muleaza pe forma piciorului si se personalizeaza diferit.
  • Capsula speciale se bazeaza pe forma pe care piciorul o are in momentul in care atinge solul in miscare. Calcaiul, de exemplu, este mai lat pentru a absorbi impactul, in timp ce mijlocul este pregatit sa ofere o tranzitie usoara inainte.
  • Senzatia unica este asemanatoare cu cea a alergatului pe baloane.

Jyoride

Tehnologia din spate:

  • Joyride este rezultatul incercarilor intense si interactive. O suta cincizeci de materiale au fost testate inainte de a ramane la variante de TPE (un conglomerat de plastic si cauciuc) pentru perlute.
  • Realizarea capsulei speciale a ajutat la solutionarea problemei legate de migrarea perlutelor prea mult incat sa fie inconfortabile. Cu aceste capsule, designerii Nike au creat o zona speciala pentru fiecare repetitie Nike Joyride.
  • Perlutele sunt dispersate in capsule pentru a se alinia cu nevoile speciale ale performantei tale la fiecare pas. (De exemplu, daca sunt 8.000 de perlute intr-un pantof de alergare, 50% dintre acestea vor acoperi partea de calcai, in timp ce cealalta jumatate va amortiza varful piciorului.)Joyride

Nike Joyride se va lansa odata cu Nike Joyride Run Flyknit. Create pentru toti alergatorii, amortizarea moale si tranzitia usoara ajuta la alinarea impactului cu solul - aspect important indiferent daca esti un maratonist care se antreneaza pentru maraton sau un novice care e in cautarea adevaratului pas.

Air Zoom Alphafly NEXT% 2
nike
Air Zoom Alphafly NEXT% 2
nike
Air Zoom Maxfly
nike
Nou
ZOOM JA FLY 3
nike
ZoomX Vaporfly Next% 3
nike
Nou
Air Zoom Alphafly NEXT%
nike
Nou
Invincible 3
nike
Nou
Air Zoom Maxfly
nike
Air Zoom Victory Racing Shoe
nike
ZoomX Dragonfly
nike
ZoomX Dragonfly Bowerman Track Club
nike
Zoom Fly 4
nike
Anterior
Urmatorul