END OF SEASON SALE! Alege din peste 5500 de produse Cumpara acum
Nike Infinity React – recenzie

Nike Infinity React – recenzie

31. 1. 2020 2 min. de lectura

Tom Gröschel este unul dintre cei mai buni maratonisti din Germania. In 2018 si 2019 a fost campionul Germaniei la maratoane si a terminat pe locul 11 in Campionatul European din 2018.

Tom Gröschel, autorul recenziei, se pregateste pentru Olimpiada din Tokyo ca membru al Echipei Nationale Germane; impreuna cu alte staruri mondiale precum Mo Farah si Julien Wanders, s-a antrenat din greu in Kenya.


Acest maratonist talentat a fost incetinit de o accidentare la calcai si a trebuit operat la finalul lui 2019. In ultima vreme a fost in cautarea unui pantof care sa reduca stresul si suprasolicitarea din calcai pentru a preveni alte accidentari. L-am vizitat pe Tom in Kenya unde a testat noii pantofi Nike Infinity React pentru noi.


Nike React Infinity Run

“Exteriorul este moale si asigura o senzatie asemanatoare cu purtarea unei sosete. Materialul din jurul calcaiului este foarte fin si se ajusteaza perfect pe forma calcaiului. Talpa exterioara este destul de lata atat in partea din fata, cat si sub calcai, incat sa ai siguranta la aterizare. Pantofii sunt perfecti pentru alergari usoare, rapide. Talpa este aderenta pe orice suprafata si spuma sa asigura o combinatie placuta intre suspensie si dinamism."

Instagram

- Tom Gröschel, campion maratonist german (2018, 2019)

Se merita sa fii membru Top4Running Club

Vei fi mereu mai rapid cu noi. Alatura-te programului nostru de loialitate si bucura-te de multe beneficii.

Intra in club

Air Zoom Alphafly NEXT% 2
nike
Air Zoom Alphafly NEXT% 2
nike
Air Zoom Maxfly
nike
Nou
ZOOM JA FLY 3
nike
ZoomX Vaporfly Next% 3
nike
Nou
ZoomX Vaporfly Next% 2
nike
Air Zoom Alphafly NEXT%
nike
Nou
Invincible 3
nike
Nou
Air Zoom Maxfly
nike
Air Zoom Victory Racing Shoe
nike
ZoomX Dragonfly
nike
ZoomX Dragonfly Bowerman Track Club
nike
Anterior
Urmatorul