Nike Infinity React – recenzie

Nike Infinity React – recenzie

31. 1. 2020 1 min. de lectura

Tom Gröschel este unul dintre cei mai buni maratonisti din Germania. In 2018 si 2019 a fost campionul Germaniei la maratoane si a terminat pe locul 11 in Campionatul European din 2018.

Tom Gröschel, autorul recenziei, se pregateste pentru Olimpiada din Tokyo ca membru al Echipei Nationale Germane; impreuna cu alte staruri mondiale precum Mo Farah si Julien Wanders, s-a antrenat din greu in Kenya.


Acest maratonist talentat a fost incetinit de o accidentare la calcai si a trebuit operat la finalul lui 2019. In ultima vreme a fost in cautarea unui pantof care sa reduca stresul si suprasolicitarea din calcai pentru a preveni alte accidentari. L-am vizitat pe Tom in Kenya unde a testat noii pantofi Nike Infinity React pentru noi.


Nike React Infinity Run

“Exteriorul este moale si asigura o senzatie asemanatoare cu purtarea unei sosete. Materialul din jurul calcaiului este foarte fin si se ajusteaza perfect pe forma calcaiului. Talpa exterioara este destul de lata atat in partea din fata, cat si sub calcai, incat sa ai siguranta la aterizare. Pantofii sunt perfecti pentru alergari usoare, rapide. Talpa este aderenta pe orice suprafata si spuma sa asigura o combinatie placuta intre suspensie si dinamism."

Instagram

- Tom Gröschel, campion maratonist german (2018, 2019)