END OF SEASON SALE! Alege din peste 5500 de produse Cumpara acum

Nike Fast Lab Berlin

(R)evolutia vitezei. Doping in forma unui pantof? De la evenimentul Nike Fast Lab din Berlin, pe care am fost onorati sa il vizitam in timpul Campionatului European de Atletism, am adus cu noi o multime de amintiri placute, inclusiv cursa lui Eliud Kipchoge impotriva timpului.

Nike Fast Lab

 

 

In timpul Campionatului European de Atletism de la Berlin, ca partener Nike, am fost invitati la Nike Fast Lab, un “laborator” nemaipomenit de inovatii si casa celor mai rapizi pantofi disponibili in acest moment pe piata mondiala. Viteza evolutiei pantofilor de alergare, asa cum cei de la Nike ne-au aratat, a fost recent revolutionara. Este foarte greu sa concurezi cu Nike Vaporfly 4% si este foarte rar sa vezi alti rivali ai sai pe podiumurile mondiale.

ZoomX si alte arme

Printre armele principale ale Vaporfly 4% sunt talpa de carbon si spuma ZoomX, in timp ce partea superioara FlyPrint impinge pantoful achiar mai departe. Pantoful sporeste variabil viteza alergatorilor si chiar a fost sugerat ca fiind o forma de dopare, ceea ce este incredibil. Eliud Kipchoge, medaliatul cu aur al maratonului Olimpic din 2016, care aproape ca a doborat limita nebuna de timp de doua ore a maratonului, ca parte a proiectului Breaking2, ratand la 25 de secunde, se pregateste acum pentru alte incercari. Iar una dintre acestea va fi Maratonul de la Berlin, la care va participa impreuna cu castigatorul de la marea noastra provocare a maratonului de vara.

Inovatiile sprintului

Alti doi membrii a familiei Nike Fast - Nike Zoom Fly si Pegasus, cei mai populari pantofi de alergare Nike pentru asfalt, care acum cateva saptamani au introdus noua lor versiune Turbo cu spuma ZoomX - au fost constant reganditi si imbunatatiti pentru a fi cat mai rapizi la fiecare sutime de secunda posibila. Ca rezultat, s-a nascut un pantof de alergare de maraton incredibil de confortabil si dibace, pe care il poti purta cu usurinta si la cele mai rapide sesiune de antrenament ale tale.

Vom putea ghici directia in care lumea alergarii va merge in lunile si anii urmatori, multumita Nike (bazandu-ne si pe ceea ce ne-a fost aratat in spatele scenelor in Laboratorul Nike Fast ☺), insa cu siguranta suntem nerabdatori sa vedem acest spectacol. Asa cum spun si cei la Nike: “Nu exista linie de finish.”

 

Alege-ti favoritul din colectia Nike Fast Family:

Air Zoom Alphafly NEXT% 2
nike
Air Zoom Alphafly NEXT% 2
nike
Air Zoom Maxfly
nike
Nou
ZOOM JA FLY 3
nike
ZoomX Vaporfly Next% 3
nike
Nou
ZoomX Vaporfly Next% 2
nike
Air Zoom Alphafly NEXT%
nike
Nou
Invincible 3
nike
Nou
Air Zoom Maxfly
nike
Air Zoom Victory Racing Shoe
nike
ZoomX Dragonfly
nike
ZoomX Dragonfly Bowerman Track Club
nike
Anterior
Urmatorul