END OF SEASON SALE! Alege din peste 5500 de produse Cumpara acum
Nike Air Zoom Alphafly NEXT%

Nike Air Zoom Alphafly NEXT%

10. 2. 2020 2 min. de lectura

Acum cateva zile, Nike a anuntat noutatile pe care toata lumea atletismului si alergarii le-au asteptat inca din octombrie. Noii pantofi Nike Alphafly, cu care Eliud Kipchoge a alergat maratonul de la Viena in timpul 1:59:40, vor fi disponibili din aprilie 2020.

Nike, impreuna cu atleti de elita si o echipa inovatoare, vine cu noii Nike Air Zoom Alphafly NEXT%. Printre cele mai importante inovatii sunt cele doua intarituri Zoom Air extrem de flexibile plasate in partea din fata a pantofului si spuma ZoomX adaugata sub calcai, care nu doar ca ofera pantofului mai multa energie, ci si absoarbe si protejeaza piciorul la impact mai bine decat actualii Nike Vaporfly NEXT%.
 
Fibra de carbon se regaseste acum pe intreaga suprafata a talpii, oferind dinamism in alergare la fiecare pas. Grosimea stratului de carbon este adaptata fiecarei marimi. Iar asta face ca talpa unei marimi mai mici sa fie mai flexibila, in timp ce pentru marimile mari este mai dura.

Barbati                    Femei

 

AtomKnit Nike Air Zoom Alphafly NEXT% este o alta inovatie a acestui pantof. Pentru a reduce greutatea pantofului, acest material Flyknit moale si elastic este impermeabil si aerisit.

 Cu noii Nike Air Zoom Alphafly NEXT%, care au zburat prin lume saptamana trecuta, ne asteptam la un nou record personal. Nu conteaza in cate ore, insa pantofii sunt un accesoriu pe cinste pentru alergatorii care doresc sa dea tot ce pot in timpul cursei.
 
Aboneaza-te la newsletter si fii printre primii care vor cumpara modelul Nike Air Zoom Alphafly NEXT%.

Barbati                    Femei

Se merita sa fii membru Top4Running Club

Vei fi mereu mai rapid cu noi. Alatura-te programului nostru de loialitate si bucura-te de multe beneficii.

Intra in club

Air Zoom Alphafly NEXT% 2
nike
Air Zoom Alphafly NEXT% 2
nike
Air Zoom Maxfly
nike
Nou
ZOOM JA FLY 3
nike
ZoomX Vaporfly Next% 3
nike
Nou
Air Zoom Alphafly NEXT%
nike
Nou
Invincible 3
nike
Nou
Air Zoom Maxfly
nike
Air Zoom Victory Racing Shoe
nike
ZoomX Dragonfly
nike
ZoomX Dragonfly Bowerman Track Club
nike
Zoom Fly 4
nike
Anterior
Urmatorul