Pantofi impermeabili - Alege-ți modelul și antrenează-te oricând! Cumpara acum
Lansare nouă: ASICS Superblast

Lansare nouă: ASICS Superblast

24. 11. 2022 3 min. de lectura

Super ușoară, cu și mai multă amortizare și retur de energie: ASICS Superblast este aici!

Noul tău pantof de viteză pentru alergări rapide de antrenament este aici: ASICS Superblast!

Pantoful de alergare este super usor si totusi iti ofera confortul necesar pentru a-ti proteja picioarele in cel mai bun mod posibil in timpul alergarilor lungi si pentru a te sustine cu energie la fiecare pas.

ASICS SUPERBLAST

În versiunea pentru bărbați, pantoful cântărește doar 239 de grame (mărmea 9 pentru bărbați din SUA). Vine cu o înălțime totală a stivei de 45,5 mm (înălțimea tocului este de 45,5 mm și înălțimea antepiciorului de 37,5 mm). Acest lucru are ca rezultat cea mai înaltă talpă intermediară dintre toți pantofii de alergare ASICS de până acum.

Amortizarea confortabilă este asigurată de tehnologia spumei FF Blast Turbo. Împreună cu talpa FF Blast Plus, rezultă un pantof moale și confortabil, care susține un pas super elastic și energic, protejându-te de răniri chiar și atunci când rulezi un volum mare la antrenament.

Pentru ce este făcut ASICS Superblast?

Acest nou pantof de alergare este excelent pentru alergări lungi și rapide, pentru antrenamentul de recuperare și pur și simplu pentru a vă reîncărca mintea și corpul.

„ASICS Superblast este un pantof de antrenament foarte bun, care, după părerea mea, este făcut în special pentru alergări lungi sau chiar sesiuni rapide și cu ritm mai lung. Dar și pentru alergările de recuperare, Superblast este un partener excelent pentru a economisi energie.” 
- Leon Steinkrug / Top4Running Ambassador DE

ASICS Superblast în comparație cu Novablast și Metaspeed Sky +?

Noul ASICS Superbalst este combinația perfectă dintre ASICS Novablast - ca pantof de antrenament rapid și Metaspeed Sky + - ca pantof de curse de top. Nu are placă de carbon, dar spuma tălpii intermediare se bazează pe materialul FF Blast Turbo, care a fost folosit pentru prima dată în Metapseed Sky +. Acest lucru îi permite să combine beneficiile unui pantof de curse rapid cu amortizarea și susținerea unui pantof de antrenament rapid și este potrivit pentru alergări lungi, alergări cu tempo și toate celelalte.

Pont de preț: Obțineți noul pantof de alergare la top4running.ro pentru 1083 lei.

Cumpara ASICS Superblast

 


NOUTĂȚI PRODUSE